Εκεί, εκεί στο… 2.02!

Εκεί, εκεί στο… 2.02!

Η στήλη επιστρέφει μετά από άδεια… μικρής διάρκειας που απαιτείται σε περίοδο στοιχηματικής γκίνιας.

Χωρίς ιστορία για να αλλάξει το γούρι, ασχέτως αν δηλώνω συγκλονισμένος από το προσωπικό δράμα του τερματοφύλακα της Γκο Αχέντ Ιγκλς, επιστρέφω με δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, σε ένα τριήμερο που φαντάζει πιο ελπιδοφόρο από το φινάλε του Ιανουαρίου. Ο πρώτος μήνας του χρόνου ήταν «γεμάτος» με εμβόλιμες αγωνιστικές και αναμετρήσεις κυπέλλου και αρκετές ομάδες μετρούν τις… πληγές τους, καθώς δεν διέθεταν το ρόστερ να αντέξουν το απαιτητικό πρόγραμμα.

Στην πρώτη κατηγορία, θα εμπιστευθώ έστω και με dnb, τη Φορτούνα με τη Χεράκλες καθώς βρίσκω υπερβολικό το σετ. Οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή τεχνικού παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι με επτά νίκες στα δέκα τελευταία ματς και θεωρώ περίεργο που το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη. Με την οικονομική ευρωστία του Ατζούν Ιλιτζαλί ενισχύθηκαν μεταγραφικά και εκτιμώ πως μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς επί της μονότονης Χεράκλες. Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός είχε υποσχεθεί μάλιστα εδώ και αρκετές εβδομάδες την απόκτηση «νεαρού Έλληνα διεθνή» και οι εξελίξεις τον δικαίωσαν καθώς ο Εμμανουλίδης συνεχίζει την καριέρα του στον ολλανδικό Νότο.

Θα εμπιστευθώ και τη Ρόντα κόντρα στην ομάδα νέων της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι, για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν, μετρούν δύο κολλητές νίκες και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ. Με νίκη επί της Αϊντχόφεν Β’ θα «πατήσουν» στην πρώτη οκτάδα και εκτιμώ πως δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία. Οι πιτσιρικάδες έχουν… ξεχάσει πότε κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους για τελευταία φορά και έτσι ενισχύω τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
21:00
Φορτουνα Σιτ. – Χεράκλες
1 dnb
2.02
Μονό
22:00
Ρόντα – Αϊντχόφεν Β'
1 & over 1,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις