Πληρώνουν τα combos στο NBA

Πληρώνουν τα combos στο NBA

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos. gr!

Αν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την χθεσινή βραδιά με μια μόνο λέξη, αυτή θα ήταν η τραγωδία. Στον κουβά και οι δύο προτάσεις, κακές εμφανίσεις από τις ομάδες που επέλεξα να στηρίξουμε. Συμβαίνουν και αυτά στο στοίχημα, θα ήταν εξωπραγματικό αν πηγαίναμε κάθε μέρα ταμείο. Προχωράμε με θετική σκέψη. Μικρό το σημερινό κουπόνι, ξεχώρισα δύο παιχνίδια που χρήζουν της προσοχής μας.

Αρχικά το παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Επιτέλους έσπασε το αρνητικό σερί για το Ντάλας, αφού χθες κατάφεραν να επιβληθούν της Ατλάντα με 122-116. B2b παιχνίδι για το Ντάλας λοιπόν και μάλιστα με ταξίδι, αφού χθες αγωνίστηκαν στην Ατλάντα και το ξημέρωμα πέταξαν πίσω στο Ντάλας για το σημερινό παιχνίδι με τους Γουόριορς. Οι Γουόριορς θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς τους 2 ψηλούς τους Wiseman και Looney που είναι τραυματίες. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο κλειστό αφού το Ντάλας δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ενώ το Γκόλντεν Στέιτ παρουσιάζεται ανταγωνιστικό στα περισσότερα παιχνίδια του.

Θα στηρίξουμε την παρέα του Steph Curry με ένα μεγάλο χάντικαπ σε ένα combo με τις under 1,5 τάπες του Andrew Wiggins. Πρόκειται για έναν καλό αμυντικό ωστόσο έχει κάνει μόλις δύο τάπες στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας. Περίμενα το όριο του στο 0,5.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το ντέρμπι της βραδιάς μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ντένβερ Νάγκετς. Αρκετά χαμηλά ο άσος των Λέικερς. Τον περίμενα στο 1.75, τον βρίσκω στο 1,47. Το Ντένβερ παραδοσιακά είναι ανταγωνιστικό απέναντι στην ομάδα των Λέικερς. Επιλογή μου το χάντικαπ των 12,5 πόντων υπέρ του Ντένβερ. Οι Λέικερς έχουν να κερδίσουν το Ντένβερ, με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων, από το 2017. Έκτοτε, το Ντένβερ έχει επικρατήσει σε 8 αγώνες ενώ οι Λέικερς επικράτησαν σε 9 αλλά όλες με διαφορά μικρότερη των 12 πόντων. Το χάντικαπ μας θα το συνδυάσουμε με το double double του Nikola Jokic.

Ο Σέρβος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με τις εμφανίσεις που κάνει είναι ένα από τα φαβορί για τον MVP της χρονιάς. Εχει το εξωπραγματικό 20/20 double double από την αρχή της χρονιάς και σήμερα ελπίζω ότι θα κάνει το 21ο. Ως fun bet θα επιλέξω και το triple double του, άλλωστε οι μέσοι όροι του είναι κοντά σε αυτό, έχοντας κατά μέσο όρο 26,8 πόντους, 11,8 ριμπάουντ και 8,6 ασίστ ανά αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
02:30
Ντάλας Μάβερικς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
2 (+11,5) & Άντριου Ουίγκινς under 1,5 τάπες
1.84
Μονό
05:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς
2 (+12,5) & Νίκολα Γιόκιτς double double (1.83)
1.83
Funbet
05:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς
Νίκολα Γιόκιτς triple double
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις