Δίδυμο εμπιστοσύνης

Δίδυμο εμπιστοσύνης

Έναν αγιασμό ή ένα… ξεμάτιασμα και γρήγορα χρειάζεται να κάνουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας γιατί τους έχει διαλύσει το κακό το μάτι. Πρώτα ήταν ο Κλάιμπερν με τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν. Μετά τα καπρίτσια του Μάικ Τζέιμς ο οποίος πάντως επέστρεψε. Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του 1ου ριμπάουντερ της σεζόν στη Euroleague Νικόλα Μιλουτίνοβ και κερασάκι ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός και του Γεωργιανού ψηλού Τόκο Σενγκέλια.

Με αυτά και μ’ αυτά πήγε στη Βαλένθια με σύνθεση ανάγκης και με 4 ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες της οι τρεις εκ των οποίων μάλιστα εντός έδρας! Ο Ιτούδης τραβάει τα μαλλιά του αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από το να εμπιστευτεί τους βετεράνους του.

Για τον Τζέιμς δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά μετά τις τζιριτζάτζουλες της περασμένης εβδομάδας (στο ματς της VTB League με τη Ζιέλονα Γκόρα έπαιξε με το ζόρι μόλις 13 λεπτά) αλλά το βάζω για τον Χάκετ και τον Κουρμπάνοβ. Ο Ιταλός είναι ο πιο σοβαρός και αξιόπιστος γκαρντ της ομάδας. Θα πάρει προσπάθειες (με τη Μπάγερν παρότι έμεινε στους 4 πόντους είχε 10 σουτ), στα 3 από τα 4 τελευταία του ματς πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων και θα ποντάρω στο 1.75 του over 8,5 πόντοι. Όσο για τον έμπειρο Ρώσο φόργουορντ, απουσία των δύο βασικών ψηλών, θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής και στο “4” και μπορεί να πετύχει το over 2,5 ριμπάουντ (στο 1.75) αφού και στο ματς με τη Μπάγερν κατέβασε 8 (!).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Βαλένθια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Χάκετ over 8,5 πόντοι
1.75
Μονό
22:00
Βαλένθια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Κουρμπάνοβ over 2,5 ριμπάουντ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις