ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρεμιέρα με combos στο Παγκόσμιο Συλλόγων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πρεμιέρα με combos στο Παγκόσμιο Συλλόγων

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρεμιέρα με combos στο Παγκόσμιο Συλλόγων

Πρεμιέρα με combos στο Παγκόσμιο Συλλόγων

Καλημέρα παικταράδες μου. Δεν θα μπορούσα να λείψω σε καμία περίπτωση με τη στήλη από τα εναρκτήρια ματς της 17ης έκδοσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA Club.

Η ιδέα ενός μίνι Μουντιάλ και λίαν συντόμως ενός κανονικού ανάμεσα σε ομάδες από όλες τις ηπείρους, σύμφωνα με το πλάνο της FIFA, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους, ομάδες, παίκτες και φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Το Κατάρ έχει φορέσει τα καλά του υποδεχόμενο τους έξι φετινούς μονομάχους. Η παρουσία θεατών προσδίδει ένα αισιόδοξο μήνυμα επιστροφής στη κανονικότητα, ενώ αγωνιστικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες θα μπορέσει να κοντράρει τη Μπάγερν και να της κλέψει το τρόπαιο.

Αριθμοί και ρεκόρ της διοργάνωσης

Σε αυτά τα 17 χρόνια ύπαρξης του ξεχωριστού αυτού θεσμού οι 12 τελικοί ήταν ανάμεσα σε ευρωπαϊκές και λατινοαμερικάνικες ομάδες. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 7 γκολ, έχοντας πετύχει 1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008 και 6 με τη Ρεάλ τη διετία 2016-17, ενώ ο Τόνι Κρόος κατέκτησε το τρόπαιο και στις 5 συμμετοχές του, μια με τη Μπάγερν το 2013 και τη τετραετία 2014-18 ως παίκτης της Ρεάλ.

Φυσικά πρώτη ομάδα σε κατακτήσεις είναι η Ρεάλ με 4, με τη Μπαρτσελόνα να ακολουθεί με 3 και τη Κορίνθιανς με 2. Η διοργάνωση του 2018 στα Η.Α.Ε είχε και το μεγαλύτερο μ.ο γκολ (4.1) σε κάθε ματς, αφού σημειώθηκαν συνολικά 33 γκολ σε 8 αναμετρήσεις , ενώ πέρσι είχαμε τη 2η καλύτερη συγκομιδή γκολ (3.75) με 30 συνολικά σε ίδιο αριθμό αγώνων.

Η Παλμέιρας περιμένει μια εκ των δύο στον ημιτελικό

Το εναρκτήριο ματς ανάμεσα στη μεξικάνικη Τίγκρες και τη νοτιοκορεατική Ουλσάν έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι τυπικά γηπεδούχοι από το Μοντερέι κάνουν τη παρθενική τους εμφάνιση στο θεσμό, διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες και κυρίως διαθέτουν μια προπονητική αλεπού στο πάγκο τους. Ο Ρικάρντο Φερέττι έχει οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες τη τελευταία 10ετία, με αποκορύφωμα το τίτλο της πρωταθλήτριας Κεντρικής Αμερικής πριν λίγους μήνες.

Η ομάδα βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο Μεξικό και παρατάσσεται πλήρης, αφού και ο Ζινιάκ αλλά και το νέο φετινό απόκτημα της Κάρλος Γκονζάλες ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η Ουλσάν μετά τη κατάκτηση του ασιατικού Champions League το Δεκέμβρη, πλέον προετοιμάζεται για την έναρξη της εγχώριας Κ1 τέλη του Φλεβάρη. Η αλλαγή προπονητή για την ομάδα αλλά και η αποχώρηση του εμβληματικού Νεγκάο δεν αναμένεται να αλλάξουν τη φιλοσοφία της ομάδας, αφού δεν υπήρξαν άλλες αποχωρήσεις και ενώ παράλληλα ενισχύθηκε με δύο νέους επιθετικούς, το Κιμ Γι Χίουν από τη Γκάνγκγουον αλλά και το αυστριακό Λουκάς Χίντερσερ από το Αμβούργο.

Επίθεση εναντίον άμυνας λοιπόν, με τους Μεξικανούς να υπερέχουν σε φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και τους Κορεάτες να διαθέτουν σκληροτράχηλη ομάδα με τακτική προσήλωση και επικίνδυνη εάν βρει ελεύθερους χώρους.

Είμαι σίγουρος ότι ο νέος προπονητής των Κορεατών θα ακολουθήσει τη πετυχημένη συνταγή του προκατόχου του, μέχρι να αρχίσει να περνά στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία. Έτσι για όσο διάστημα θα το επιτρέψουν οι αντοχές των παικτών του θα αμυνθεί ψάχνοντας τη γρήγορη μετάβαση στην επίθεση. Έχει το υλικό να το κάνει, οπότε θεωρώ ότι το αμφίτερμα, από τη στιγμή που προσφέρεται σε απόδοση γύρω στο διπλασιασμό, έχει μεγάλη αξία.

Η Τίγκρες δεν φημίζεται για τις αμυντικές της ικανότητες, θα κυνηγήσει άμεσα το γκολ οπότε και λόγω αγωνιστικής κατάστασης δίκαια δίνεται ως φαβορί. Παρόλα αυτά στο 1.60 δεν μπορώ να τη στηρίξω. Δύσκολα θα χάσει όμως το ματς, αφού η Ουλσάν έχει 6 εβδομάδες να αγωνιστεί και λογικά η έλλειψη ρυθμού θα της στοιχίσει σε αυτό το επίπεδο.

1Χ και αμφίτερμα λοιπόν σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Αραβική μονομαχία

Λίγες ώρες αργότερα έχουμε μια άκρως αραβική μονομαχία, εάν και οι ομάδες ανήκουν σε διαφορετικές ομοσπονδίες και ηπείρους. Ο λόγος για το ματς της οικοδέσποινας Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ και της ομάδας που κατέχει τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλη ομάδα του κόσμου Αλ Αχλί της Αιγύπτου.

Οι γηπεδούχοι φέτος δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά στη εγχώρια Λίγκα καθώς έχουν μείνει 15 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Αλ Σαντ του Τσάβι, παρόλα αυτά διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο υπό τη καθοδήγηση του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τη Γαλλία το 1998 Λαμουσί.

Με βράχο στην άμυνα τον πρώην παίκτη της Μπάγερν και Γιουβέντους Μπενάτϊα αλλά και τον ερχομό του Ολούνγκα να πλαισιώνει την εξαιρετική μεσοεπιθετική της γραμμή, η πρωτάρα στη διοργάνωση έχοντας και την υποστήριξη των φιλάθλων της, φιλοδοξεί να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό και θα βρεθεί απέναντι στους Βαυαρούς.

Οι Αιγύπτιοι επιστρέφουν στη διοργάνωση μετά από 7 χρόνια, είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα και στην 6η πλέον συμμετοχή τους αναζητούν τη διάκριση και μια θέση στο τελικό, μετά τη 3η θέση που κατέκτησαν το 2006. Ο Μοσιμάνε Πίτσο, ο οποίος παρεμπιπτόντως εχει παίξει μπάλα στον Ιωνικό τη σεζόν 1993-95 , έχει συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση ως προπονητής της Νοτιοαφρικανικής Μαμελοντι το 2016.

Σκληροτράχηλη ομάδα με την αφρόκρεμα των γηγενών ποδοσφαιριστών στις τάξεις της τρέχει ένα αήττητο σερί 31 αγώνων και παραμένει και φέτος στο ακλόνητο φαβορί σε Αίγυπτο και συνολικά στην αφρικανική ήπειρο.

Δύσκολο το ματς σε σημείο. Οι Αιγύπτιοι διαθέτουν σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, που μπορεί να διαχειριστεί το ματς ανάλογα με την εξέλιξη του. Εάν με ρωτούσε κάποιος πριν ένα μήνα σίγουρα θα τη θεωρούσα το ακλόνητο φαβορί του αγώνα.

Ο ερχομός όμως του Ολούνγκα στην επιθετική γραμμή των Καταρινών αλλάζει τα δεδομένα. Ο Κενυάτης διαθέτει εξαιρετική τεχνική, ενώ ο σωματότυπός του δεν αντιμετωπίζεται εύκολα από τους αντιπάλους αμυντικούς.

Οι Αιγύπτιοι θα το πάνε στο μισό γκολ το ματς, όπως συνηθίζουν μέσω του ελέγχου της κατοχής και του ρυθμού. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι με τη συμπαράσταση του κόσμου δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Έτσι καταλήγω σε παιχνίδι με τα γκολ και σε αυτό το ματς. Δεν περίμενα να δω το over τόσο ψηλά, αλλά καταλαβαίνω τις εταιρείες, αφού στηρίζονται στις αμυντικές ικανότητες των Αιγυπτίων. Δεν υπολογίζουν όμως στον παράγοντα Ολούνγκα, ο οποίος ήδη από τις πρώτες μέρες στην νέα του ομάδα έχει πετύχει 6 γκολ σε 3 αναμετρήσεις. Ένα θέλουμε να βάλει και σήμερα, επιβεβαιώνοντας το αμφίτερμα.

Φαβορί η Αλ Αχλί, έχει την εμπειρία με το μέρος της, έστω και οριακά πιστεύω θα προκριθεί, αλλά δεν θα το κάνει κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Το Χ2 και αμφίτερμα μου κάνει και το αγοράζω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
16:30
Τίγκρες - Ουλσάν
1Χ & goal/goal
2.30
Μονό combo
19:30
Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Αχλί
2Χ & goal/goal
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις