Σκανδιναβικό ενδιαφέρον στο 1.90

Σκανδιναβικό ενδιαφέρον στο 1.90

Σε ένα δύσκολο κουπόνι σήμερα με λιγοστά παιχνίδια και δύσκολες επιλογές η στήλη μας κατάφερε να ξεχωρίσει ένα αξιόλογο παιχνίδι που μας έρχεται από Δανία μεριά. Ο λόγος για το Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι, που θα ρίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής για την μεγάλη κατηγορία της Δανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά κάποια στοιχεία για τις δύο ομάδες.

Με την πλάτη στο τοίχο

Η Νόρντζελαντ βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας καθώς βρίσκεται στο γκρουπ του υποβιβασμού με 16 βαθμούς συγκομιδή και ψάχνει μια ρελάνς έτσι ώστε να αποφύγει την ψυχοφθόρο διαδικασία των play out για τον υποβιβασμό. Το έργο της, φυσικά δύσκολο, αφού απέχει 4 βαθμούς από την ζώνη όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Κοπεγχάγη με 20 βαθμούς, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι απαγορευτικό. Στηρίζεται πολύ στην έδρα της, είναι το δυνατό της σημείο καθώς έχει μαζέψει τους 13 από τους 16 βαθμούς της. Στο ενδιάμεσο της διακοπής έδωσε 4 φιλικά στην έδρα της και τα κέρδισε όλα, δείχνοντας πως είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και θέλει να ανέβει και άλλο αγωνιστικά μπροστά στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μοιάζει μονόδρομος, αφού μετράει 3 συνεχόμενες ήττες στη λίγκα.

Στο κυνήγι της πρωτιάς

Αντίθετη πορεία διαγράφει η ποιοτική Μπρόντμπι, αφού ακολουθεί κατά πόδας την πρωτοπόρο Μίτιλαντ, και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες έτσι ώστε να βρεθεί αυτή σε θέση ισχύος. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα φιλικά που έδωσε δεν είχε ανάλογη εικόνα, πιθανόν και λόγω ροτέισον. Εκτός έδρας τα πάει σχετικά καλά έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 12 βαθμούς , έχοντας 4 νίκες και 3 ήττες. Μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει μαζί με την Άαρχους την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά διαθέτει και μία κάκιστη άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ και αυτό ίσως  κοστίσει σε μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Εκεί θα στηριχτεί και το σημερινό μας σημείο, αφού ουσιαστικά κοντράρονται δύο ομάδες που έχουν επιθετική προσέγγιση και δεν δίνουν τόση σημασία την άμυνά τους. Πάτημα εξάλλου μας δίνει και η παράδοση για το αποψινό ματς, αφού μετράνε 5/6 goal/goal και 4/6 goal/goal & over.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
21:00
Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι
Goal/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις