Ρόκετς και Σέλτικς για το 2.74

Ρόκετς και Σέλτικς για το 2.74

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Συνεχίστηκε το σερί της στήλης στις επιλογές για το Tipster’s League μας, αφού Τορόντο και Ιντιάνα έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν εύκολα στα παιχνίδια τους. Οριακά μας πλήρωσε και η Βοστώνη ενώ χάσαμε το ποντάρισμα στον Sabonis που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έκανε τάπα σε κάποιον αντίπαλο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1356883172361965568

Αρκετά μεγάλο το σημερινό κουπόνι, θεωρώ ότι κρύβει πολλές εκπλήξεις οπότε το ποντάρισμα μου θα είναι προσεκτικό. Ξεκινάμε με την δυνατή δυάδα της βραδιάς. Πρώτη επιλογή από το παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς στην έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους πριν 2 μέρες, τότε ποντάραμε στην νίκη του Χιούστον και δικαιωθήκαμε αφού επικράτησε με διαφορά 30 πόντων! Σήμερα βρίσκουμε ξανά την νίκη του Χιούστον στο 1.50. Δεν θα αγωνιστεί ο Wall για το Χιούστον ενώ για την Οκλαχόμα είναι εκτός ο Gilgeous-Alexander, o καλύτερος παίκτης της ομάδας. Στηρίζουμε το φορμαρισμένο Χιούστον, μπορεί να κερδίσει ξανά την ομάδα της Οκλαχόμα.

Η νίκη του Χιούστον θα συνδυαστεί με την νίκη των Μπόστον Σέλτικς απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς. B2b παιχνίδι για την ομάδα της Βοστώνης, συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες που αγωνίστηκε και χθες. Φυσιολογικά, η νίκη τους θα έπρεπε να είναι κοντά στο 1.50 όμως πρόκειται για b2b παιχνίδι όπως είπα και την βρίσκουμε στο γενναιόδωρο 1,83. Ανώτερη η ομάδα της Βοστώνης και, αν δεν προκύψει κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής, είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους ασταθείς Κινγκς.

Η δεύτερη δυάδα μας θα ξεκινήσει με το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς. B2b το παιχνίδι και για τους Ιντιάνα Πέισερς, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, όχι όμως τόσο ώστε να βάλουν δύσκολα στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς στους τελευταίους αγώνες έχουν κάνει κάποιες ήττες εκτός προγράμματος (Σάρλοτ, Πέλικανς), περιμένω μια σοβαρή εμφάνιση και μια επικράτηση χωρίς να ξεφύγει υπερβολικά ο δείκτης του σκορ. Επιλογή η νίκη των Μιλγουόκι Μπακς από 1 μέχρι 16 πόντους.

Η δυάδα μας θα κλείσει με την νίκη των Σικάγο Μπουλς στην έδρα των Νιου Γιορκ Χιτ. Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό των Ρόκετς, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πριν δύο μέρες με νικήτρια αυτή του Σικάγο. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή των Μπουλς, Billy Donovan, κάνει εξαιρετική δουλειά, η οποία φαίνεται και στο παρκέ αφού το Σικάγο παρουσιάζει θετική εικόνα και οι ήττες τους έχουν έρθει κυρίως από ανώτερες ομάδες με μικρή διαφορά πόντων. Η Νέα Υόρκη παίζει αρκετά καλά με βάση το ρόστερ της, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει τα εφόδια για να κερδίσει την ομάδα του Σικάγο. Διπλό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι επιλογές που κόπηκαν στην διαλογή των σημείων:

  • Νιού Όρλεανς Πέλικανς – Φοίνιξ Σανς: 2 (1.68)
  • Σάρλοτ Χόρνετς – Φιλαδέλφεια Σίξερς: 1 (+11,5) (1.55)
  • Γιάννης Αντετοκούνμπο under 1,5 εύστοχα τρίποντα & Ντόντε ΝτιΒινσένζο under 14,5 πόντοι (1.86)
Δυάδα απόδοσης 2.74
03:00
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Χιούστον Ρόκετς
2
1.50
05:00
Σακραμέντο Κινγκς - Μπόστον Σέλτικς
2
1.83
Δυάδα (απόδοσης 2.81)
02:00
Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
1 & 2 (+16,5)
1.66
03:00
Νιού Γιορκ Νικς - Σικάγο Μπουλς
2
1.68
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις