Στοίχημα: Σωστός τρόπος και στρατηγική

Στοίχημα, στρατηγική και πώς να κερδίσεις.

Στοίχημα, στρατηγική κι όλα όσα θέλεις να μάθεις εδώ!

Στοίχημα στρατηγική και πώς να κερδίσεις!

Πολλοί από εσάς με ρωτάτε καθημερινά ποιος είναι ο πιο ”επικερδής”, ο πιο σωστός τρόπος στοιχηματισμού ή ποιες στρατηγικές χρησιμοποιώ, όταν ποντάρω. Επίσης, πολύ συχνές είναι οι ερωτήσεις σχετικά με τη κάβα που διαθέτω αλλά και τη μίζα που ”σπρώχνω” σε κάθε στοίχημα. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να σας δώσω μια εικόνα γύρω από το στοίχημα, δηλαδή τον σωστό τρόπο παιχνιδιού και τη στρατηγική που καλό είναι να ακολουθήσουμε.

Στοίχημα και τρόπος παιχνιδού

Θα ξεκινήσω με τη βασικότερη παραδοχή, που πρέπει να διέπει κάθε παίκτη του στοιχήματος. Όλοι μας πρέπει καταρχήν να απαντήσουμε ειλικρινά στο απλό ερώτημα: “γιατί παίζω στοίχημα και τι θέλω να πετύχω με αυτό;”. Η απάντηση είναι αυτή που θα καθορίσει το τρόπο παιχνιδιού μας.

Εάν λοιπόν ανήκετε στη κατηγορία αυτών, οι οποίοι παίζουν απλά για διασκέδαση δεν χρειάζεται να συνεχίσετε την ανάγνωση. Εάν πάλι είστε από αυτούς που σας εξιτάρει ο τζόγος και παίζετε ό,τι κινείται τότε οι παρακάτω συμβουλές ελάχιστα θα σας βοηθήσουν.

Απευθύνομαι κυρίως σε όλους αυτούς τους παίκτες, οι οποίοι αναζητούν το κέρδος μέσα από το παιχνίδι, παίζοντας όμως υπεύθυνα και κυρίως με χρήματα που δεν θα τους λείψουν, εάν χαθούν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS

Η στρατηγική

Προσωπικά έχοντας εφαρμόσει πλήθος στρατηγικών στα 20+ χρόνια ενασχόλησης μου με το στοίχημα, έχω καταλήξει και εφαρμόζω τα εξής:

1. Ποντάρω μόνο σε αθλήματα και γεγονότα, τα οποία θεωρώ, ότι κατέχω. Δεν πάει να μου δίνει σημεία ο καλύτερος tipster παγκόσμια στο μπάσκετ, από τη στιγμή που δεν το κατέχω το άθλημα, αποφεύγω κάθε στοιχηματική προσπάθεια.

2. Ορίζω στην αρχή κάθε σεζόν (ο χρονικός ορίζοντας μπορεί να διαφέρει από παίκτη σε παίκτη) το ποσό της κάβας, το οποίο είναι διαθέσιμο για το παιχνίδι. Ενδεικτικά θα πω, ότι ανάλογα με τις χρονιές αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό. Ποντάρω μόνο αυτό και σε περίπτωση απώλειας του πριν το τέλος της σεζόν, απλά σταματώ να παίζω.

3. Ορίζω εξ αρχής ποιος είναι ο στόχος μου σε κάθε σεζόν. Πλούσιος δεν θέλω να γίνω από το στοίχημα, αλλά όλο και κάποιος ρεαλιστικός στόχος προς επίτευξη πρέπει να με απασχολεί, είτε αυτός λέγεται δωρεάν διακοπές το Καλοκαίρι, είτε τα τσιγάρα της χρονιάς. Σε περίπτωση πρόωρης επίτευξης του στη σεζόν και πάλι σταματώ το παιχνίδι.

4. Ποντάρω κατά κύριο λόγο σε μονές επιλογές σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Έτσι γνωρίζω ότι πρέπει έχω τουλάχιστον 50% επιτυχία στις προβλέψεις μου, για να εξασφαλίσω κέρδος.

5. Ποντάρω πάντα με το ίδιο ποσό, το οποίο αντιστοιχεί στο 5% της συνολικής κάβας. Έτσι δεν έχω μεγάλες απώλειες εάν πέσω σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

6. Διαχειρίζομαι επιτυχίες και αποτυχίες με σύνεση. Σταματώ να ποντάρω μετά από 3-4 πετυχημένες προβλέψεις κατά τη διάρκεια μιας μέρας, κάτι που αντίστοιχα κάνω και όταν πάω από κουβά σε κουβά.

7. Κρατάω αναλυτικά στοιχεία των στοιχημάτων που έχω παίξει, έχοντάς τα ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα έτσι ώστε να γνωρίζω που βρίσκομαι.

8. Δεν εκβιάζω πονταρίσματα, προτιμώ να τα αναλύω με τις ώρες πριν καταλήξω να παίξω ή απλά απέχω, όταν δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο.

9. Είμαι ελαστικός και ευέλικτος. Δεν τραβάει μια στρατηγική για καιρό, ψάχνω κάποια άλλη. Με στέλνει κουβά συνεχώς η Bundesliga, ασχολούμαι με τη La Liga. Γενικά δεν μένω κολλημένος σε ένα τρόπο παιχνιδιού.

Συμπερασματικά

To στοίχημα παραμένει τζόγος, αλλά με σωστή προετοιμασία, ξεκάθαρους στόχους, πλάνο, πειθαρχία και αρκετή εμπειρία, μπορεί να επιφέρει κέρδος στους παίκτες. Δεν υπάρχει σίγουρη επιτυχία, ούτε μαγικές λύσεις, οπότε παίζετε υπεύθυνα.

Επιφυλάσσομαι να παραθέτω σε επόμενα άρθρα διάφορες τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε ποντάροντας είτε πριν την έναρξη ενός αθλητικού γεγονότος, είτε ζωντανά κατά τη διάρκεια αυτού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις