Ολυμπιακός. Αγγαρεία ναι, «πατάτα» όχι

Ολυμπιακός. Αγγαρεία ναι, «πατάτα» όχι

Θυμηθείτε λίγο κάτι από τα στρατά, όσοι έχετε πάει:

Ήσουν όλη την εβδομάδα «προβλεπέ», φάκελος – υποφάκελος κομπλέ, κρεβάτι «αεροδρόμιο», οι βολές σου έβρισκαν στόχο αντί για μπεκάτσες ή το χιλιοτρυπημένο βουνό στο background, υπηρεσίες στα εστιατόρια με τους πάντες ευχαριστημένους, τέλεια αναγνώριση σε εφόδους κλπ κλπ. Και λίγο πριν έρθει η ώρα λοιπόν για τη μεγάλη σου έξοδο, τσουπ, να σου δυο βουνά πατάτες για καθάρισμα.

Κάπως έτσι είναι και το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού (και τι θεσμός ε) να είναι δεδομένη, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να περάσουν δυο ωρίτσες κάνοντας άλλη μια φορά σωστά τη δουλειά. Με την ευρωπαϊκή έξοδο να κοντοζυγώνει, η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα γίνει σοφότερος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από τον “Προφεσόρ” και όσους μπουν στο χορτάρι, περιμένω τα εξής:

ο μεν να κρατήσει τα «γκέμια» και οι δε παίκτες να του προκαλέσουν με την απόδοσή τους εκείνον το γλυκό πονοκέφαλο του «ποιον να υπολογίζω για βασική 18άδα».

Η 23άδα του Μαρτίνς απαρτίζεται κυρίως από «νέο αίμα», με τις μεταγραφές των Σωκράτη και Λαλά να μην υπολογίζονται (εννοείται).

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη με το μυαλό… στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι βασικότατοι Ντίας, Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς και Ταχάρ μένουν εκτός κι η φάση μυρίζει ένα ωραιότατο «άντε να ξεμπερδεύουμε».

Υπό αυτό το πρίσμα και, ρίχνοντας μια ματιά στις διαθέσιμες αποδόσεις του ματς, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εξής: σκόρερ και σύνολο τερμάτων στα ημίχρονα.

Να πω ότι θα στηρίξω τον Χασάν; Τον βρίσκω γύρω στο 1.65. Πάσο κι ας βάλει 5 γκολ μόνος του. Οι Μασούρας και Βρουσάι έχουν λογική σαν επιλογές, καθότι η λειτουργία των φτερών του Ολυμπιακού, έστω και των λεγόμενων αναπληρωματικών, παράγει μια χαρά εσχάτως. Ο Μασούρας κινείται γύρω στο 2.15, ο Βρουσάι στο 2.40. Μαντέψτε ποιον θα επιλέξω…

Αξία βρίσκω και στο 2.85 του over 1,5 goal του Ολυμπιακού στο 1ο ημίχρονο. Ποντάρω στα λόγια του Μαρτίνς στα αποδυτήρια και στη δίψα που επιβάλλεται να έχουν όσοι μπουν για να ξεμπερδέψουν γρήγορα με την… αγγαρεία και να πάνε για τα επόμενα, εξόχως σημαντικά που πλησιάζουν.

Τα λέμε σύντομα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Fun Bet
17:15
 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
Βρουσάι anytime scorer
2.40
 Fun Bet
17:15
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός over 1,5 goal στο 1ο ημίχ.
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις