ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του Koubanezos.gr και πάμε κατευθείαν να ασχοληθούμε με τις σημερινές επιλογές μου. Το τένις ξεκίνησε με τις μηχανές στο φουλ, η δράση κορυφώνεται και προσωπικά θέλω να δω όσους περισσότερους αγώνες γίνεται για να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Ιταλική στήριξη

Εάν θυμάμαι καλά τον προηγούμενο μήνα στήριξα δύο φορές επιθετικά την Βίρτους Μπολόνια και τις δύο φορές μας επιβεβαίωσε και μας πλήρωσε. Σήμερα ελπίζω να «τριτώσει» το καλό! Μέσα σε οκτώ ημέρες Μπουντούτσνοστ (1-2) και Βίρτους Μπολόνια (3-0) θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά, αυτή την φορά στην έδρα των γηπεδούχων στο Μαυροβούνιο. Στο αγώνα της προηγούμενης Τρίτης, οι Ιταλοί ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ (21-8 στο 7’) και έπειτα δεν απειλήθηκαν στιγμή από τους φιλοξενούμενους.

Η Βίρτους έχει ένα από το πιο πλήρη ρόστερ στην Ευρώπη, στηρίζοντας την δημιουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού της στο δίδυμο Τεόντοσιτς – Μάρκοβιτς, ενώ Μπελινέλι, Χαντερ και Γουιμς δίνουν μεγάλη επιθετική ώθηση και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Στα τελευταία της 8 παιχνίδια μετράει 7 νίκες, πέτυχε σε όλους τους αγώνες περισσότερους από 87 πόντους έχοντας μέσο όρο 92 πόντους ανά αγώνα. Αμυντικά δεν δείχνει μεγάλη προσήλωση, θέλοντας να ελέγχει όμως τα ριμπάουντ και να έχει περισσότερες κατοχές ενώ εντύπωση προκαλεί πως στον προηγούμενο αγώνα οι Ιταλοί εκτέλεσαν δύο τρίποντα λιγότερα από ότι δίποντα (26-28)!

Η ομάδα του Μαυροβουνίου ήταν πολύ άστοχη στην προηγούμενη αναμέτρησή τους έχοντας μόλις 31% στα σουτ εντός πεδιάς με 12/33 2π. και 5/21 3π. Εντός έδρας πάντως ανεβάζει πολύ τα ποσοστά της, πηγαίνει τους αγώνες σε γρήγορο ρυθμό, ενώ σε αντίθεση με τους αντιπάλους της περνάει περισσότερες φορές την μπάλα στην ρακέτα. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει ο έλεγχος των ριμπάουντ, μία κατηγορία στην οποία οι γηπεδούχοι καλούνται να επικρατήσουν εάν θέλουν να μείνουν κοντά στο σκορ και να μην βρεθούν πίσω από νωρίς.

Αντί για έναν… τρεις!

Η Μακάμπι δεν θα αγωνιστεί στην Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι περιορισμοί που έχει βάλει η κυβέρνηση του Ισραήλ στις πτήσεις του εξωτερικού δεν επέτρεψε ούτε στην αποστολή της Κίμκι αλλά ούτε και στους διαιτητές να ταξιδέψουν στην χώρα. Το κενό θα καλυφθεί με 3 (!) αγώνες σε διάστημα 5 ημερών προκειμένου να αναπληρωθούν οι χαμένες αγωνιστικές από το εθνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να διαχειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή το ρόστερ ώστε να φτάσει σε 3 νίκες, που θα φέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και να προφυλάξει τους παίχτες του ώστε να αποφύγει τραυματισμούς. Η Μακάμπι (9-2) είχε εύκολο έργο την Κυριακή κόντρα στην Χάποελ παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα (85-69) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν περιμένω από την ομάδα να πιάσει το 100% της απόδοσής της, θα γίνει μεγάλο rotation και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.

Αντίπαλός της θα είναι η Μακάμπι Χάιφα (2-10) που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στα τελευταία 10 παιχνίδια η ομάδα μετράει μόλις 1 νίκη δεχόμενη κατά μέσο όσο 93,7 πόντους, όμως στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της πέτυχε τεράστια νίκη με 78-77 κόντρα στην 3η του βαθμολογικού πίνακα, Γκαλίλ Γκιλμπόα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Μπουντούτσνοστ - Βίρτους Μπολόνια
Βίρτους οver 85,5
1.85
Δυάδα (απόδοσης 2.35)
20:00
Μπουντούτσνοστ - Βίρτους Μπολόνια
Βίρτους οver 82,5
1.53
21:15
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι under 93,5
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις