Διπλασιασμός με Ράπτορς και Πέισερς

Διπλασιασμός με Ράπτορς και Πέισερς

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετικά εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά καθώς είχαμε το απόλυτο με 4/4 στις προβλέψεις μας. Εύκολο βράδυ για τους Ρόκετς, διέλυσαν τους Θάντερ με τελικό σκορ 136-106 ενώ το Σικάγο δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος έφυγε με την νίκη απέναντι στην Νέα Υόρκη και επιβεβαίωσε και τις δύο προτάσεις της στήλης. Τέλος, ο Wood έβγαλε εύκολα το double double αν και αγωνίστηκε μόλις 26 λεπτά ενώ ο Gilgeous-Alexander μοίρασε 5 ασίστ για να επιβεβαιωθεί και η τελευταία πρόβλεψη της βραδιάς.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1356510650269327361

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 παιχνίδια, με σημαντικότερο αυτό των Κλίπερς με τους Νετς, δύο ομάδων που θα παλέψουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Πολύ καλό παιχνίδι για να πιούμε την μπυρίτσα μας και να το παρακολουθήσουμε αλλά θα μείνουμε μακριά από κάποιο ποντάρισμα.

Πρώτη μου επιλογή για απόψε, η νίκη των Τορόντο Ράπτορς στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά μεταξύ τους πριν από 2 βράδια, με τους Ράπτορς να φεύγουν νικητές με σκορ 115-102. Με ρεκόρ 8-12 έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και οφείλουν να ανακάμψουν. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, το Ορλάντο θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένο αφού o Gordon τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και θα λείψει 4 με 6 εβδομάδες. Αρκετά ανώτερη και ποιοτική η ομάδα των Ράπτορς, αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη.

Η νίκη των Ράπτορς θα μπει σε δυάδα με την νίκη των Ιντιάνα Πέισερς απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις. Η Ιντιάνα έρχεται από μια ήττα απέναντι στους Σίξερς, οι οποίοι έπαιζαν και χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη Embiid. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα αφού είχε προηγηθεί ακόμα μια ήττα στην έδρα των Χόρνετς. Οφείλουν να βγάλουν αντίδραση και να κερδίσουν απόψε. Απέναντι τους οι Μέμφις Γκρίζλις που τρέχουν σερί 7 συνεχόμενων νικών. Οι Γκρίζλις ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό και έμειναν εκτός παρκέ για 12 μέρες όμως επέστρεψαν δυνατοί και κέρδισαν δύο φορές το Σαν Αντόνιο με χαρακτηριστική ευκολία.

Questionable δίνεται ο Valanciunas, που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια των Γκρίζλις. Η απουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί καθοριστική καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουν «πάρτι» στην ρακέτα οι Sabonis και Turner απέναντι στους ψηλούς των Γκρίζλις. Όσον αφορά τον Sabonis βρίσκω αξία στις over 0,5 τάπες του στην bet365 που τις βρίσκουμε στο γενναιόδωρο 3.25, ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες δίνεται κοντά στον διπλασιασμό. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μέσο όρο 0,4 τάπες ανά παιχνίδι και δεν έχει κάνει καμία στους τελευταίους 5 αγώνες.

Τέλος, θα επιλέξω και την νίκη των Μπόστον Σέλτικς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Προσωπικά βλέπω την ομάδα της Βοστώνης στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, αρκεί βέβαια να μην συναντηθούν στους ημιτελικούς των playoff. Εξαιρετική ομάδα, με την τριάδα των Tatum, Brown και Walker να είναι ικανή για πολλά. Σήμερα αγωνίζονται απέναντι στην παρέα του Steph Curry, οι οποίοι θα παλέψουν ώστε να μπουν οριακά στα playoff της Δύσης. Θα απουσιάσει σήμερα ο Marcus Smart, ο καλύτερος αμυντικός της Βοστώνης. Για τους Γουόριορς είναι εκτός ο Wiseman ενώ πιθανό είναι να απουσιάσουν και οι Green και Paschall. Η ομάδα της Βοστώνης έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με την μία να είναι απέναντι στους εν ενεργεία πρωταθλητές Λέικερς με 96-95. Δύσκολο να κάνουν και τρίτη συνεχόμενη ήττα, πιστεύω στην αντίδραση τους και στην επιστροφή τους στις νίκες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Δυάδα απόδοσης 2.11
02:00
Ορλάντο Μάτζικ - Τορόντο Ράπτορς
2
1.47
03:00
Ιντιάνα Πέισερς - Μέμφις Γκρίζλις
1
1.43
Μονό
03:00
Ιντιάνα Πέισερς - Μέμφις Γκρίζλις
Domantas Sabonis over 0,5 τάπες
3.25
Μονό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μπόστον Σέλτικς
2 (-3,5)
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις