Ξεκινάει από το 1-1…

Ξεκινάει από το 1-1...

Καλημερίζω το κοινό μου στο koubanezos.gr

Εκκίνηση με προγνωστικά στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον επαναληπτικό του 2-2, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή δε μου έκανε τη χάρη ο ΠΑΣ να προηγηθεί, αλλά η γνώμη μου δεν αλλάζει. Ο φιλοξενούμενοι αποτελούν ομάδα πρώτου ημιχρόνου, μπαίνουν εξαιρετικά στον αγώνα, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι άξιζαν τη νίκη. Θέλουν να προκριθούν στους «8» και ποντάρω στο να ανοίξουν το σκορ, άλλωστε η άμυνα των Περιστεριωτών δεν είναι δα και φερέγγυα.

Συνέχεια με Γαλλία και το ΜπορντόΛιλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τη Λιόν, όπου όλα όμως τακτικά λειτούργησαν άψογα. Η Λιλ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Παρί και επέστρεψε στην κορυφή, ενώ στα 13 φετινά ματς της μακριά από το… σπίτι της έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Δύσκολη έδρα αυτή των Γιρονδίνων, αλλά βλέπω να παίρνουν κεφάλι στο σκορ οι φιλοξενούμενοι και, γενικώς, να κυριαρχούν.

Κλείσιμο με αγώνα στο Νησί, εκεί όπου η Λιντς θα υποδεχθεί την Έβερτον. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει βρει τον καλό της εαυτό και παίρνει βαθμούς, έρχεται από τον θρίαμβο στο Λέστερ ενώ αυτή του Κάρλο Αντσελότι ξεπέρασε την αγωνιστική «κοιλιά» της και φαίνεται πως βαδίζει σε καλύτερες μέρες. Δε βλέπω κάποια ομάδα να προηγείται, αλλά γνωρίζω πως είναι εξίσου ικανές να σκοράρουν. Μένω στο anytime score του 1-1, από εκεί που πιστεύω αρχίζει ουσιαστικά το παιχνίδι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Anytime score 0-1
2.70
Μονό
20:00
Μπορντό - Λιλ
Anytime score 0-1
1.80
Μονό
21:30
Λιντς - Έβερτον
Anytime score 1-1
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις