ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Τα αγγλικά 8άρια και ο… Παράσχος της Τουρκίας

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τα αγγλικά 8άρια και ο… Παράσχος της Τουρκίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τα αγγλικά 8άρια και ο… Παράσχος της Τουρκίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τα αγγλικά 8άρια και ο… Παράσχος της Τουρκίας

Τα αγγλικά 8άρια και ο… Παράσχος της Τουρκίας

“Καλησπέρα στους απανταχού κουβανέζους”, χαιρετισμός που θα κοπεί δια ροπάλου (χεχε) λίαν συντόμως στους υπόλοιπους αρθρογράφους του site, ένας το ‘γραψε, κτήμα το έκαναν οι άλλοι. Για πάμε…

Η Μπασάκσεχιρ δεν θυμίζει σε τίποτε την περσινή πρωταθλήτρια ή την ανταγωνιστική ομάδα των τελευταίων ετών. Με υπηρεσιακό στον πάγκο διαλύθηκε με 5-1 από τους νεοφώτιστους της Χατάισπορ, ανέλαβε άρον άρον ο Αϊκούτ Κοτσαμάν, ας πούμε ο… ρέκορντμαν Γιώργος Παράσχος της Τουρκίας (αφού έχει εργαστεί σε σχεδόν όλες!) και φυσικά με στόχο να τη στρώσει και να βγει κούτσα κούτσα η σεζόν. Συν ότι ο ηγέτης Καχβετσί πωλήθηκε στη Φενερμπαχτσέ. Σήμερα παίζει με τη Γαλατασαράι, η οποία έγινε η πρώτη μετά από 17 ματς που νίκησε στο Γκαζιαντέπ την Γκαζισεχίρ, 2-1 και έχοντας και τρία ακυρωθέντα γκολ. Συν ότι έχει ελλείψεις: αμφίβολοι οι μέσοι Βίστσα, Τοπάλ, Αλεκσιτς, Ζιουλιάνο, νοκ άουτ οι μπακ Καϊσαρά, Μπολινγκολί, και οι μέσοι Τσαντλί και Οζκάν.

Σε ματς που περίμενα τον άσο στο 1.40, τον βλέπω στο 1.70. Μιλάμε για πρωτάθλημα 21 ομάδων (!) φέτος, πολλά έχουμε δει, light pick σε combo.

Περί ρέντας

Ιντριγκαρόδικο ματς για την Primeira Liga, η αήττητη στα τελευταία έξι (και με παράδοση 16-10-5 συνολικά) Ζιλ Βισέντε υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα που στη Μαρίτιμο έκανε τέταρτο σερί διπλό, όλα με μηδέν παθητικό, μόνο από την Μπενφίκα ηττήθηκε στα τελευταία 12. Διαθέσιμος ο πρώην… ΑΕΚτζης Παουλίνιο, όπως και ο φορ Πέδρο Μάρκες (από τη Σπόρτινγκ), νεοφερμένοι στη Ζιλ που κακώς τιμάται ως αουτσάιντερ ή, αν θέλετε, δεν θα έχει ρέντα για καιρό η Πάσος.

Κακό σταύρωμα

Νοκ άουτ ματς για τους «16» του DfB Pokal το Βέρντερ – Γκρόιτερ Φιρτ στη Βρέμη, από τις πιθανές εκπλήξεις της βραδιάς. Η Βέρντερ δεν ξέρει πώς να κάνει παιχνίδι, εδώ με τη Σάλκε, με αυτή τη φετινή, άθλια Σάλκε είχε 45% κατοχή μπάλας. Μόνο. Και υποδέχεται μια ομάδα Zweiteliga μεν αλλά που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είναι σε τροχιά ανόδου, έρχεται από το άνετο 3-0 επί της Αουε, απέκλεισε τη Χόφενχαϊμ στα πέναλτι στον προηγούμενο γύρο με παλικαρίσιο 2-2, γενικώς είναι ομάδα που δεν την υποτιμάς.

Η… αλητεία και το ρίσκο

Ζαριά στο Σέφιλντ, η Γιουνάιτεντ νίκησε τη… Γιουνάιτεντ, κούρασε τη Σίτι αλλά δεν καλύπτει τα κακώς κείμενα και η Γουέστ Μπρομ αρχίζει να αφομοιώνει την παλαιομοδίτικη λογική του Σαμ Αλαρντάις, με πολύ ξύλο στην άμυνα και τσαγανό στις φάσεις, ενδεικτικό το 2-2 με τη Φούλαμ. Κομβικό το αποψινό, παρατήρησα ότι έχουν να φέρουν 0-0 από τον Απρίλιο του 1988 στο Σέφιλντ, funbetιά για την αλητεία…

Αντίθετα, δεν είναι τόσο ρίσκο το να κοντράρεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το ράπισμα της Πέμπτης έμεινε στο 0-0 με την Αρσεναλ, δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια αλλά, κυρίως, τα σημάδια ντεφορμαρίσματος είναι εμφανή. Η Σαουθάμπτον δεν άξιζε το 1-0 από τη Βίλα: είχε φάσεις, δεν της δόθηκε πέναλτι στην αρχή, της ακυρώθηκε γκολ στο 92’ ενώ εκτός «Σεντ Μέρις» είχε 3-4-0 ως και το 2-0 από τη Λέστερ, όπου πάντως δεν ήταν τόσο κακή. Προσωπικά το έριξα και ξερό διπλό και σε ασιατικό.

Κακώς αουτσάιντερ

Από Championship, δεν βγαίνει από το μυαλό το Μίλγουλ – Νόριτς, δεν έχει νίκη στο «Ντεν» από τον Οκτώβριο με 0-6-3 έκτοτε και σε κανένα δεν σκόραρε πάνω από μια φορά. ΟΚ, φαβορί η Νόριτς αλλά αφενός της λείπει ο ηγετικός εξτρέμ Μπουντιά και αφετέρου στο 0-0 με τη Μίντλεσμπρο, «είδηση» καθότι αντλεί ισχύ από την έδρα της φέτος. Πιθανό ντεφορμάρισμα, αξίζει ένα ρίσκο με κάλυψη. Διπλή ευκαιρία που «δένεται» με τη Ρόδεραμ: κακώς είναι αουτσάιντερ, ακόμη και στην ήττα από τη Σουόνσι ήταν ανά διαστήματα καλύτερη, η Ντέρμπι Κάουντι έκανε τρία συνεχόμενα 1-0 αλλά παίζει με τη φωτιά καθώς δεν είναι εξίσου σταθερή.


ΥΓ. Καλώς σας βρήκα αποκλειστικά πια (και βλέπουμε…) στο koubanezos.gr, το πρώτο μου «παιδί» διαδικτυακά, «γεννήθηκε» στις 15 Ιουνίου (κάτι καλό έγινε και μέσα σε αυτό το καταραμένο 2020). Κι ακολούθησε το personal blog nbozionelos.gr το οποίο σταδιακά εμπλουτίζω με κείμενα… 20 ετών. Υπόσχομαι, σε μια κενή μέρα, κι ένα άρθρο για το σάιτ και τους ανθρώπους, το καταπληκτικό παρεάκι που έχουμε δημιουργήσει και ολοένα αυξάνεται και εμπλουτίζετε. Hola.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Δυάδα (απόδοσης 2.48)
18:00
Γαλατασαράι – Μπασάκσεχιρ
1Χ & under 4,5
1.60
22:15
Ζιλ Βισέντε – Πάσος Φερέιρα
1.55
Ρίσκο
21:45
Βέρντερ Βρέμης – Γκρόιτερ Φιρτ
Πρόκριση Γκρόιτερ Φιρτ
2.50
Fun bet
20:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ
Ακριβές σκορ 0-0
8.00
Δυάδα απόδοσης 3.68
20:00
Μίλγουολ – Νόριτς
1.85
21:00
Ρόδεραμ – Ντέρμπι Κάουντι
1 dnb
1.99
Fun bet
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον
2
8.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις