Ξενάγηση στο νέο site

Ξενάγηση στο νέο site

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Koubanezos.gr λοιπόν, ό,τι είχα να γράψω στο πρώτο άρθρο, γράφτηκε. Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη, τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε.

Πρεμιέρα από σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου, Αγίων Μνημονίου ως λέει το ημερολόγιο! «Κούρεμα» πάντως εδώ μέσα δεν θα δείτε…

Για να γνωρίσετε καλύτερα λοιπόν το Koubanezos.gr, τι συμπεριλαμβάνει;

👉 Κατηγορία top picks, στήλες από την αφεντιά μου, από έμπειρους της πιάτσας, όπως τον Πολυχρόνη και τον Psyradio, τον Γιώργο απευθείας από τη Σουηδία αλλά και από συνεργαζόμενους, όπως τον Νίκο και τον Αλέξανδρο.

👉 Κατηγορία στήλες, από παιδιά με μεράκι, με αγάπη για τον αθλητισμό και με έφεση στο στοίχημα. Κι έχουν το ελεύθερο να γράφουν, όπως ποντάρουν…

👉 Κατηγορία ειδικά, πιστέψτε με, θα τα… σπάει κάθε μέρα. Κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, τα πάντα όλα. Μέχρι και bets ανά 15λεπτο, picks από στατιστική, σημεία από την πιο άγονη γραμμή της γης (ο Θάνος είναι πρώτος στον τομέα του), ως κα τον Funbetάκια που έχει μια σπάνια τρέλα – στη ζωή αλλά και στο στοίχημα.

👉 Κατηγορία μπάσκετ, με δύο έμπειρους του χώρου.

👉 Κατηγορία E-sports, δεν σκαμπάζω τίποτε αλλά ο Αντώνης ασχολείται τόσο ώστε να μας πληρώνει.

👉 Κατηγορία σνούκερ, με υπογραφή του παλιόφιλου Ευάνθη που αποκτά –επιτέλους- τη δική του γωνιά, για να γράφει ό,τι θέλει επί του ωραιότατου αυτού σπορ, αρκεί να μας δίνει και σημεία.

👉 Θα βρείτε επίσης και ειδήσεις, αρκετές με στοιχηματική αύρα, όπως και τις αθλητικές μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Και είναι μόνο η αρχή… Μη ξεχνάτε και τις σελίδες μας…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις