Με τη φόρα των γηπεδούχων

Με τη φόρα των γηπεδούχων

Χαιρετώ άπαντες τους φίλους Κουβανέζους! Αρχικά να ευχηθώ καλό μήνα σε όλους με υγεία πρωτίστως και τύχη! Δευτέρα σήμερα, σχετικά μικρό το κουπόνι μας αλλά βγάζουμε ευκαιρίες. Το Σάββατο πήγε καλά, με τη στήλη να περνάει αέρα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1355564291261403142?s=20

Ξεκίνημα από Ισπανία και το παιχνίδι Μπέτις – Οσασούνα. Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι και έρχονται με φόρα από τη πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στη Σοσιεδάδ. Η Οσασούνα από την άλλη συμπλήρωσε 4 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο γνώρισε τον αποκλεισμό από την Αλμερία.

Στοιχηματικά φυσικά και έχει αξία ο άσος κοντά στο διπλασιασμό. Η Οσασούνα οφείλει πολλά στη θεά τύχη, που έχει ένα μίνι αήττητο σερί, καθώς αγωνιστικά είναι… τραγωδία. Η Μπέτις είναι σε καλό μομέντουμ, ρολάρει αγωνιστικά έχοντας αποκτήσει πολύ καλή ψυχολογία και θεωρώ πως θα πάρει το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα.

Συνεχίζουμε με φίλους Πορτογάλους και το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπενφίκα. Συνεχίζουν στην κορυφή οι γηπεδούχοι, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα μικρό μαξιλάρι από τη δεύτερη Πόρτο και τη σημερινή τους αντίπαλο. Στον αντίποδα, η Μπενφίκα παίζει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα το τελευταίο της χαρτί για το πρωτάθλημα, έχοντας και δύο σημαντικές απουσίες (Βλαχοδήμος, Αλμέιντα).

Σωστά μοιρασμένο το σετ, αφού ποιοτικά οι δύο ομάδες είναι ισάξιες. Η Σπόρτινγκ βγάζει τρομερή ουσία, σε συνδυασμό με παροιμιώδη σταθερότητα φέτος, συνεχίζοντας αήττητη μέχρι τώρα. Η Μπενφίκα από την άλλη έχει κάνει τις γκέλες της και γενικά έχει θεματάκια σε αρκετά παιχνίδια της και έρχεται σήμερα στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πίεση δε λειτουργεί καλά, οπότε θα προτιμήσω να αβαντάρω τους σταθερότατους γηπεδούχους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Δυάδα απόδοσης 2.90
22:00
Μπέτις - Οσασούνα
1
1.90
23:30
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπενφίκα
1Χ & under 5,5
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις