Με αξίες και ευκαιρίες

Με αξίες και ευκαιρίες

Καλησπέρα σε όλους. Από αυτή εδώ την γωνία θα εξερευνούμε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ισπανίας και τις στοιχηματικές αξίες που θα προκύπτουν.

Μία μικρή παρένθεση εδώ, η αξία στο δικό μου μυαλό προκύπτει από τις πληροφορίες που συλλέγω από τις ομάδες και τις αποδόσεις τους. Με αυτά ως γνώμονα στηρίζω τις προτάσεις και το ποντάρισμα μου, το οποίο είναι υποκειμενικό και ενδεικτικά προτεινόμενο, για να έχετε μια εικόνα για το πώς να στοιχηματίσετε και εσείς.

Στα στοιχηματικά,  από Β Ισπανίας έρχεται το πρώτο ποντάρισμα της στήλης από τον αγώνα Λούγκο-Ρεάλ Σαραγόσα. Εξαιρετική η γηπεδούχος στην επιστροφή από την διακοπή, νίκησε με ανατροπή εκτός έδρας άμεση ανταγωνίστρια Ρασίνγκ Σανταντέρ, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού έδειξε όρεξη και πείσμα, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Η κόκκινη που δέχτηκε η αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο απλοποίησε τα πράγματα, αλλά δεν μειώνει την συνολική της εικόνα. Αντίθετα η, δεύτερη στη βαθμολογία, Σαραγόσα έδειξε επηρεασμένη από την διακοπή με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα από την Αλκοκόρν (1-3), έδειξε όμως και πρόβλημα στον επιθετικό τομέα, το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις.

Πιο… ομάδα έδειξαν οι γηπεδούχοι θα τους εμπιστευτώ σε dnb.

Στο άλλο ματς Χιρόνα-Σανταντέρ, η Χιρόνα αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Λας Πάλμας, θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την άνοδο. Για την Σανταντέρ αν και προηγήθηκε έχασε εντός έδρας από την Λούγκο και δυσκολεύει η προσπάθεια της για παραμονή. Δεν έχει άλλοθι την κόκκινη που δέχτηκε στις αρχές του β ημιχρόνου, ήταν παθητική στο μεγαλύτερο μέρος και φυσιολογικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Από τους δυνατούς άσσους της αγωνιστικής.

Από την πρώτη κατηγορία αξία βλέπω στην επικράτηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Λεγανές, με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά, σε ασιατικό χάντικαπ.

Μονό

20:30 Λούγκο – Ρεάλ Σαραγόσα: 1 dnb (3.00)

Μονό

22:45 Χιρόνα – Ρασίνγκ Σανταντέρ: 1 (1.70)

Μονό

23:00 Μπαρτσελόνα – Λεγανές: 1 -2 AH (1.75)


Πολυχρόνης Δερμιτζάκης

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις