ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο Τζαντ θύμισε... Ντόναλντ, αλλά παραμένει Τραμπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο Τζαντ θύμισε... Ντόναλντ, αλλά παραμένει Τραμπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο Τζαντ θύμισε… Ντόναλντ, αλλά παραμένει Τραμπ

Ο Τζαντ θύμισε... Ντόναλντ, αλλά παραμένει Τραμπ

Το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά σνούκερ του 2021, έβγαλε στον τελικό το ίδιο ζευγάρι με το τελευταίο του 2020. Τζαντ Τραμπ εναντίον Τζακ Λισάουσκι!

Οι δύο στενοί φίλοι είχαν διεκδικήσει στις 20 Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους το τρόπαιο του World Grand Prix, με τον Τραμπ να επικρατεί 10-7. Μετά την αλλαγή του χρόνου, έχασαν το Masters διότι βρέθηκαν αμφότεροι θετικοί στον κορωνοϊό (τι σόι «κολλητοί» θα ήταν αν κολλούσε μόνο ο ένας;), όμως επέστρεψαν δριμύτεροι στο μόνο κατ’ όνομα German Masters (μια και διεξάγεται, όπως και τα υπόλοιπα τουρνουά στο Μίλτον Κινς της Αγγλίας), φτάνοντας ξανά στον τελικό.

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Λισάουσκι, ο οποίος κυνηγά το πρώτο του ranking τρόπαιο, ύστερα από τέσσερις χαμένους τελικούς. Είναι λογικό η προσπάθεια ενός τόσο χαρισματικού παίκτη να σπάσει την κατάρα να προκαλεί συμπάθεια στο κοινό, σε σύγκριση με τον «χορτάτο» από τίτλους Τραμπ, ο οποίος μάλιστα έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση στον κόσμο για άλλο λόγο. Όσα δήλωσε πρόσφατα στην Daily Star σχετικά με τον αποκλεισμό του από το Masters λόγω COVID-19.

Ως άλλος… Ντόναλντ Τραμπ, ο Νο 1 παίκτης στον κόσμο χαρακτήρισε «αστείο» το γεγονός ότι δεν του επετράπη να συμμετάσχει ενώ ο ίδιος ένιωθε καλά. Μάλιστα, αμφισβήτησε ευθέως την εγκυρότητα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό, παρότι παραδέχθηκε ότι είχε ελαφρά συμπτώματα μετά τα Χριστούγεννα!

Με τις δηλώσεις αυτές προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής του World Snooker Tour, Μπάρι Χερν, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως όταν διαβάσει αργότερα αυτές τις δηλώσεις που έκανε, θα συνειδητοποιήσει πόσο γελοίες είναι. Δεν είναι γιατρός και, σίγουρα, δεν έχει ιδέα πότε το αποτέλεσμα ενός τεστ είναι ακριβές ή όχι».

Απίστευτη ανατροπή

Μπορεί ο Τραμπ να αποδεικνύεται αφελής όταν μιλάει (για να μη χρησιμοποιήσουμε πιο βαρύ χαρακτηρισμό), όμως στο τραπέζι του σνούκερ παραμένει ο καλύτερος στον κόσμο. Το απέδειξε και χθες.

Έχοντας νικήσει στο ρελαντί τον Ντινγκ Τζουνχούι (5-3) στον προημιτελικό της Παρασκευής, πέτυχε μία απίστευτη ανατροπή στον ημιτελικό με τον Μπάρι Χόκινς. Πάνω που φαινόταν χαμένος, μια και έπαιζε κάτω του μετρίου με συνέπεια να μείνει πίσω στο σκορ με 5-1, ξαφνικά… μεταμορφώθηκε και νίκησε με 6-5, πετυχαίνοντας τρία century breaks!

Ειδικά η αδιανόητη στεκιά στην τελευταία πράσινη του πρώτου από τα πέντε διαδοχικά frames που κατέκτησε ο Τραμπ, θύμισε Τζίμι Γουάιτ στα ντουζένια του και σίγουρα θα βρει θέση σε πολλά «best of» βιντεάκια των επερχόμενων ετών.

Αν έπαιξε ρόλο στην τελική ανατροπή του σκορ αυτό το χτύπημα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο μπορεί να μπήκε στο μυαλό του Χόκινς, ο οποίος ήταν κυρίαρχος στο τραπέζι μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Τραμπ δεν του άφησε παρά ελάχιστες ευκαιρίες στη συνέχεια, για να κατακτήσει το frame που του ήταν αρκετό για να νικήσει.

Τζακ… ο κλέφτης

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Τζακ Λισάουσκι δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε σχετικά άνετα τον φορμαρισμένο Τομ Φορντ με 6-2.

Ο 29χρονος άσος από το Τσέλτεναμ προηγήθηκε με 3-0 κι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Όμως ο Φορντ μείωσε με century και στο πρώτο frame μετά το διάλειμμα προηγήθηκε με 60-0, πριν αστοχήσει σε μία βατή μπλε, στην κάτω δεξιά τρύπα.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1355627764997627907

Ο Λισάουσκι «έκλεψε» το frame με ένα υπέροχο «καθάρισμα» 62 πόντων και μετέτρεψε το διαφαινόμενο 3-2 σε 4-1 υπέρ του, κόβοντας τον βήχα του αντιπάλου του. Με παρόμοιο τρόπο κατέκτησε και το έβδομο frame (5-2) και στο επόμενο έδωσε τη χαριστική βολή στον Φορντ με ένα ακόμα όμορφο break 80+ πόντων.

Ίσως ήρθε η ώρα

Ο τελικός κρίνεται στα 9 νικηφόρα frames, θα διεξαχθεί όπως πάντα σε δύο σκέλη (16:00 και 21:00, ζωντανή μετάδοση από το Eurosport 2) και φυσικά έχει φαβορί.

Παρότι ο Τραμπ δεν εντυπωσίασε μέχρι το δεύτερο μισό του χθεσινού ημιτελικού, δεν αμφιβάλλει κανείς ότι είναι πιο πλήρης παίκτης από τον Λισάουσκι, ο οποίος όμως δείχνει όλο και συχνότερα πλέον ότι έχει ωριμάσει για τα καλά.

Οι «καθαρές» νίκες που πέτυχε τις προηγούμενες ημέρες επί του Λούκα Μπρεσέλ (5-2) και του Στιούαρτ Μπίνγκαμ (5-3), ενισχύουν αυτήν την άποψη.

Ίσως, λοιπόν, να ήρθε η ώρα να κατακτήσει το πρώτο του βαθμολογούμενο τίτλο. Και στο παρελθόν, άλλωστε, η πέμπτη διαδοχική απόπειρα για να σπάσει η… παρθενιά, αποδείχθηκε επιτυχημένη: Οι παίκτες που τα κατάφεραν ήταν ο Γκρέαμ Ντοτ και ο Ράιαν Ντέι (ο Σκωτσέζος, μάλιστα, όχι σε όποιο κι όποιο τουρνουά, αλλά στο Παγκόσμιο, το 2006!).

Υπάρχει κι άλλο ένα ενδιαφέρον στατιστικό, που μας ωθεί να ποντάρουμε στην έκπληξη. Για πρώτη φορά μετά το 1995, δύο διαδοχικά ranking τουρνουά έχουν το ίδιο ζευγάρι στον τελικό!

Πριν από 26 χρόνια είχε συμβεί το ίδιο με πρωταγωνιστές τον Στιβ Ντέιβις και τον Τζον Χίγκινς, στους τελικούς του Welsh και του International Open. Ο «παλιός» (Ντέιβις) είχε επικρατήσει στον πρώτο με 9-3, όμως στον δεύτερο ο «νέος» (Χίγκινς) πήρε ρεβάνς, νικώντας με 9-5.

Οι έννοιες του «παλιού» και του «νέου» δεν έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ για τον Τραμπ και τον Λισάουσκι, οι οποίοι είναι σχεδόν συνομήλικοι. Σε επιτυχίες, όμως, είναι… σαν τη μέρα με τη νύχτα, οπότε καταλαβαίνετε ποιος είναι ο Χίγκινς του 2021!

Τι παίζουμε

Το ποντάρισμα στον Λισάουσκι με αβάντζο 2,5 frames (να βγούμε κερδισμένοι, δηλαδή, ακόμα κι αν χάσει με 9-7 ή 9-8), είναι μία καλή επιλογή για όσους πιστεύουν ότι ο 29χρονος θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε πριν από σαράντα ημέρες. Όταν μείωσε από 2-7 σε 7-8 και έχασε στις λεπτομέρειες τη μεγάλη ανατροπή.

Επειδή, όμως, ο Τραμπ είναι… ο Τραμπ και δεν χαμπαριάζει από φιλίες, μου φαίνεται πιο συνετό το ποντάρισμα στον συνολικό αριθμό των frames. Δεν θα παραδοθεί αμαχητί ο Τζακ, ακόμα κι αν ο «κολλητός» του δεν του επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Επομένως, το over 14,5 φαίνεται εξαιρετικό στην τιμή που προσφέρεται.

Τα century breaks είναι άλλο ένα πεδίο στο οποίο αξίζει να κυνηγήσουμε το κέρδος. Στον τελικό του World Grand Prix είχα ποντάρει στο over 3,5 στο σύνολο και δεν δικαιώθηκα (σημειώθηκαν μόνο δύο, αλλά χάθηκαν τουλάχιστον τέσσερα στους 80+ ή και 90+ πόντους).

Σήμερα, μου… κλείνει το μάτι το over 1,5 μόνο για τον Λισάουσκι, αν και είναι σίγουρα ριψοκίνδυνο. Θα χρειαστεί και τύχη. Εάν, όμως, είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι σήμερα θα είναι η μέρα του, αξίζει να ακολουθήσετε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
16:00
Τζαντ Τραμπ - Τζακ Λισάουσκι
Over 14,5 frames
2.00
Fun bet
16:00
Τζαντ Τραμπ - Τζακ Λισάουσκι
Λισάουσκι over 1,5 century breaks
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις