ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φράιμπουργκ, 22 χρόνια πριν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Φράιμπουργκ, 22 χρόνια πριν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φράιμπουργκ, 22 χρόνια πριν

Φράιμπουργκ, 22 χρόνια πριν

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη του 1997, όταν έφτασα για πρώτη φορά φορτωμένος με δύο βαλίτσες στη μαγευτική πόλη του Φράιμπουργκ. Εκεί θα ζούσα τους πρώτους 6 μήνες της 13χρονης ευρωπαϊκής μου περιπέτειας, εκεί θα μάθαινα τα πρώτα μου γερμανικά και θα έκανα τις πρώτες μου φιλίες. Η μικρή πόλη στα σύνορα με την Ελβετία μου έκλεψε αμέσως την καρδιά με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της. Χτισμένη μέσα στο Μέλανα Δρυμό  η πόλη αποτέλεσε και τη τελευταία κατοικία του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη.

Σε αυτή τη μικρή, για τα δεδομένα της Γερμανίας, πόλη με μόλις 220.000 κατοίκους, ένα από τα πρώτα πράγματα που με απασχόλησαν, αφού εγκαταστάθηκα, ήταν να συλλέξω πληροφορίες για τη τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Εύκολο δεν ήταν αφού ακόμα τα κινητά και το διαδίκτυο ήταν σε πειραματικό στάδιο, αλλά διαβάζοντας τοπικές εφημερίδες και ρωτώντας δεξιά αριστερά κατάφερα καταρχήν ,να εντοπίσω την έδρα της και, κατά δεύτερον, να προμηθευτώ εισιτήριο για ένα από τα παιχνίδια της ομάδας.

Ήταν 3 Νοεμβρίου 1997 όταν λοιπόν εγώ και άλλοι 24.000 θεατές πανηγυρίσαμε τη νίκη της ομάδας εναντίον της Μάιντς με 2-1 στη μάχη για την άνοδο στα σαλόνια της Μπούντεσλιγκα. Είχα μείνει πραγματικά εντυπωσιασμένος και με το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο αλλά και με το παλμό της εξέδρας, σε ματς μάλιστα δεύτερης κατηγορίας.

Η μοίρα τα έφερε όμως έτσι που μερικούς μήνες αργότερα έπρεπε να αφήσω τη πόλη και να μετακινηθώ βορειότερα. Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα, έπρεπε όμως να φύγω μη μπορώντας έτσι να πανηγυρίσω την άνοδο στη πρώτη κατηγορία. Για την ιστορία, εκείνο τον Μάη του 1998 και ενώ εγώ ήμουν πλέον στη Χαιδελβέργη, η ομάδα του Φράιμπουργκ πανηγύριζε ως δεύτερη,3 βαθμούς πίσω από την Αϊντραχτ της Φρανκφούρτης, την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Μπούντεσλιγκα.

22 χρόνια μετά η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ δεν κυνηγά καμία άνοδο αλλά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης σεζόν στο Europa League. Με μόλις 3 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, το εγχείρημα μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Και για να εξηγούμαι…Η Φράιμπουργκ παίζει εντός με τη Χέρτα, αμέσως μετά πηγαίνει στο Μόναχο να αντιμετωπίσει τη πρωταθλήτρια Μπάγερν και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σάλκε. Οι “λύκοι” της Βόλφσμπουργκ μπορεί να έχουν αέρα 3 και 4 βαθμών από τη Χόφενχαϊμ και τη Φράιμπουργκ αντίστοιχα, φιλοξενούνται όμως καταρχήν στη Γκλάντμπαχ, που κηνυγά το τελευταίο εισιτήριο του Champions League, κατόπιν παίζουν και πάλι εκτός με τη Σάλκε και κλείνουν στην έδρα τους με τη Μπάγερν.

Η τρίτη ενδιαφερόμενη Χόφενχαιμ φιλοξενείται στην Άουγκσμπουργκ, αμέσως μετά υποδέχεται την Ουνιόν και τελειώνει τις φετινές της υποχρεώσεις, φιλοξενούμενη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Καταλαβαίνετε ότι η μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο, ουσιαστικά θα κριθεί ίσως και την τελευταία αγωνιστική. Προσωπικά θεωρώ ότι οι «λύκοι» έχουν το πλεονέκτημα στα πόδια τους και το ματς κλειδί γι’ αυτούς είναι αυτό στη Σάλκε ,εφόσον βέβαια έχουν χάσει το σημερινό από τη Γκλάντμπαχ. Με μια ενδεχόμενη ήττα τους και εκεί ουσιαστικά το πλεονέκτημα τους χάνεται και βαδίζουμε ολοταχώς για χιτσκοκικό φινάλε την τελευταία αγωνιστική.

Το κίνητρο με τη μεριά των γηπεδούχων

Θα διακινδυνεύσω να εκτεθώ σήμερα, αφού χρονικά το ματς της Βόλφσμπουργκ προηγείται αυτό της Φράιμπουργκ και ένα ενδεχόμενο θετικό της αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει τη ψυχολογία της ομάδας, αλλά παρακολουθώντας (και γνωρίζοντας πώς λειτουργούν τόσα χρόνια οι γερμανικοί σύλλογοι) είμαι διατεθειμένος να πάρω και το ανάλογο ρίσκο.

Η  Φράιμπουργκ λοιπόν αντιμετωπίζει απόψε τη Χέρτα.Ο ι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στη Βόλφσμπουργκ, βρισκόμενοι μάλιστα πίσω με 2-0,αλλά αυτό το αποτέλεσμα μάλλον άφησε μια πικρή γέυση στην ομάδα, αφού ίσως θα μπορούσε να κλέψει και τη νίκη. Για άλλη μια φορά όμως απέδειξε, ότι δεν παρατά κανένα ματς και ότι θα παλέψει μέχρι εσχάτων για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο προπονητής της Στράιχ ανανέωσε το συμβόλαιό του με το σύλλογο τη προηγούμενη Παρασκευή, κλείνοντας έτσι 9 συναπτά έτη παρουσίας του στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι πρωτευουσιάνοι της Χέρτα, μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Αϊντραχτ, σχεδιάζουν ήδη  την επόμενη χρονιά, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τους βρει να συνεχίζουν με προπονητή τον Λαμπαντία και με άφθονο χρήμα για μεταγραφική ενίσχυση. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας έχει θέσει ως πρωταρχικό του στόχο, να φέρει τη… σαλατιέρα στο Βερολίνο τα επόμενα χρόνια δαπανώντας όσα χρειαστεί για το μεγάλο αυτό στόχο… Είδωμεν.

Στην αποψινή αναμέτρηση το κίνητρο είναι σίγουρα με τη μεριά των γηπεδούχων. Είμαι βέβαιος ότι με υπομονή και πλάνο θα προσπαθήσουν  να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Ιδανικός αντίπαλος λοιπόν οι αδιάφοροι φιλοξενούμενοι, που μάλλον τις διακοπές θα σκέφτονται,ε νώ και ο στυλοβάτης της άμυνας και σούπερ παικταράς  τους Μπογιάτα,ειναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης που δέχθηκε τη προηγούμενη αγωνιστική. Ο Λαμπαντία πιθανόν να δοκιμάσει και καινούργια πράγματα στις τελευταίες αυτές υποχρεώσεις.

Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ στο ματσάκι άλλωστε οι γηπεδούχοι το έχουν κάνει επιστήμη να βάζουν ή να δέχονται λίγα γκολ με τα τελευταία 6/7 ματς που έδωσαν στην έδρα τους να ένιαι under 2,5 γκολ.

Πάμε λοιπόν με τη νίκη των γηπεδούχων η οποία, αν συνδυαστεί και με under 4,5 γκολ, εκτοξεύει την απόδοση.

Μονό

21:30 Φράιμπουργκ – Χέρτα: 1 & under 4,5 (3.00)


Stelios PsyRadios

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις