ΠΑΟ… αλλού με το μυαλό

ΠΑΟ... αλλού με το μυαλό

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Κυριακή με Basket League είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά όταν έχει ντέρμπι όπως σήμερα. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί και της φετινής διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται την ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, Προμηθέα Πάτρας. Θυμίζω ότι οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν πέρυσι στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟ έβγαλε μέσα στον Ιανουάριο ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Έδωσε δέκα παιχνίδια, ένα κάθε τρείς ημέρες κατά μ.ό. δηλαδή. Τα περισσότερα από αυτά τα έπαιξε χωρίς αρκετά βασικά του στελέχη, όπως ο αρχηγός Παπαπέτρου και οι χρήσιμοι Παπαγιάννης και Σαντ Ρος. Ο νέος προπονητής Όντετ Κάτας, άνοιξε αρκετά το rotation, όμως είναι λογικό να επέλθει πλέον κάποια κούραση. Μόλις προχθές η ομάδα ολοκλήρωσε άλλη μια εβδομάδα με διπλούς αγώνες στην Εuroleague, κάνοντας μάλιστα καλή εμφάνιση και μια εύκολη νίκη επί της Βαλένθια.

Η ενέργεια είναι πολύ σημαντική στο μπάσκετ και ίσως σήμερα οι φιλοξενούμενοι να έχουνε να βγάλουν περισσότερη από τους γηπεδούχους. Ο Προμηθέας είχε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστεί για το σημερινό ματς, την ώρα που ο ΠΑΟ κονταροχτυπιόταν με τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Η ομάδα της Πάτρας μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, όμως βρήκε σιγά σιγά το ρυθμό της. Έκανε πολύ καλές μεταγραφές και χτίζει ξανά ένα δυνατό σύνολο.

Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη ανατροπή, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, το Λαύριο. Ενώ έχανε με 8 πόντους, 1:40 πριν το τέλος, κατάφερε να κερδίσει με ένα απίστευτο σερί 10-0. Θεωρώ ότι οι αποδόσεις και το πολύ υψηλό line στο χάντικαπ, αδικούν το πάντα αξιόμαχο σύνολο του Μάκη Γιατρά, που μπορεί να φτάσει τον Παναθηναϊκό στα όριά του. Το μυαλό του ίσως να βρίσκεται και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την Euroleague.

Το σημερινό μας funbetάκι θα βγει από τη Serie A. Η Ρόμα κάνει αγωνιστική κοιλιά το τελευταίο διάστημα και υποδέχεται την πολύ δυνατή φέτος Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές, σε πολύ μεγάλες αποδόσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν άλλη μια έκπληξη, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη με 3-1, επί της Νάπολι. Υπάρχουν και δύο σημαντικά στατιστικά που συνοδεύουν αυτή την αναμέτρηση.

Η Βερόνα δεν έχει κερδίσει ποτέ την σημερινή αντίπαλό της, στο γήπεδο, τα τελευταία 30 χρόνια. Η παράδοση για αυτό το χρονικό διάστημα γράφει 15-6-1, όμως αυτή η μοναδική νίκη της φιλοξενούμενης είναι στα χαρτιά. Οπότε στην ουσία είναι 15-6-0. Οι πρωτευουσιάνοι μάλιστα είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα εντός έδρας για φέτος, μετρώντας (7-3-0) στο «Ολίμπικο». Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσουν αυτά τα δύο μηδενικά; Η πολύ καλή εκτός έδρας παρουσία της Βερόνα (3-4-2), μας επιτρέπει να πληρώσουμε λίγα ψιλά, για να μάθουμε την απάντηση…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
17:00
Παναθηναϊκός - Προμηθέας
2 (+13,5)
1.70
Ρίσκο
17:00
Παναθηναϊκός - Προμηθέας
2 (+6,5)
3.00
Fun bet
21:45
Ρόμα - Βερόνα
2
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις