2.20 στη Βρετάνη, αξία στο Μεξικό

2.20 στη Βρετάνη, αξία στο Μεξικό

Καλησπέρα σε όλους. Δύο αγώνες και σήμερα, έναν από Ligue 1 και έναν από Liga MX.

Ναντ – Μονακό

Στην 4η θέση έχει σκαρφαλώσει η Μονακό (12-3-6), η οποία έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τη Μαρσέιγ με 3-1, ενώ στο ημίχρονο έχανε με 0-1. Πολύ καλή επιθετικά με την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τις Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν. Στους 6 αγώνες που είναι αήττητη έχει σκοράρει 17 γκολ, δηλαδή πάνω από 2 γκολ, κατά μέσο όρο, ανά αγώνα.

Η Ναντ (17η, 3-9-9) έχει ξεχάσει πώς είναι να παίρνεις 3 βαθμούς μετά από αγώνα πρωταθλήματος, καθώς η τελευταία της νίκη ήταν 13 αγωνιστικές πριν, στις 8 του Νοέμβρη, επί της προτελευταίας Λοριάν. Δυσκολεύεται να σκοράρει ενώ αφήνει πολλά κενά στην άμυνα. Μοναδική σημαντική απουσία στον αγώνα θα είναι ο Αγκιλάρ, από την πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά δε νομίζω πως αυτό θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Μονεγάσκοι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Όχι πολύ υψηλές οι αποδόσεις του διπλού αλλά ικανοποιητικές. Αν συνδυαστεί, δε, και με τα γκολ, μας δίνει ένα αξιοπρεπέστατο 2.20!

Σάντος Λαγκούνα – Κλαμπ Αμέρικα

Η Σάντος Λαγκούνα, μετά από 3 αγωνιστικές στην Clausura, δεν έχει δεχτεί γκολ και μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Ξεχωρίζει η νίκη επί της Τίγκρες με 2-0, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλύτερη. Μία από τις ομάδες που προκρίνονται πολύ συχνά στα play-offs και το liguilla, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Σε αγώνες πρωταθλήματος, εντός έδρας, έχει 15 νίκες και μόλις 2 ήττες στους 21 πιο πρόσφατους αγώνες που έχει δώσει.

Για την Κλαμπ Αμέρικα έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Ομάδα που είναι ικανή για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Δύο νίκες απέναντι σε Χουάρεθ και Ατλέτικο Σαν Λουίς αλλά ήττα κόντρα στη Μοντερέι. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά τον τελευταίο καιρό και με τη Σάντος Λαγκούνα δεν την ευνοεί η προϊστορία ως φιλοξενούμενη.

Θεωρώ πως ο διπλασιασμός του άσου δεν αξίζει το ρίσκο, όσο κι αν πιστεύω πως η Κλαμπ Αμέρικα δε θα κερδίσει. Μπορεί όταν αναμετρήθηκαν στην Aperutra η Κλαμπ Αμέρικα να κέρδισε με 3-1, αλλά αυτό ήταν αρκετό καιρό πριν, σε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος για την αντίπαλό της. Θα συνδυάσουμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων με τα γκολ, για να πάρουμε μία καλύτερη απόδοση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
22:00
Ναντ - Μονακό
2 & over 1,5
2.20
Δυάδα απόδοσης 2.44
22:00
Ναντ - Μονακό
2
1.75
03:00
Σάντος Λαγκούνα - Κλαμπ Αμέρικα
Κλαμπ Αμέρικα under 1,5
1.40
Μονό
03:00
Σάντος Λαγκούνα - Κλαμπ Αμέρικα
1Χ & under 3,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις