Στήριξη σε Ρόκετς και Μάβερικς

Στήριξη σε Ρόκετς και Μάβερικς

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Οκτώ παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα του NBA με το ντέρμπι μεταξύ Λος Άντζελες Λέικερς και Μπόστον Σέλτικς να ξεχωρίζει. Περιμένω αντίδραση από την παρέα του «King James» όμως δεν μου κάνει η απόδοση της νίκης τους οπότε θα απέχω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.

Αρχικά, θα ποντάρω ένα συνδυαστικό combo για τους Χιούστον Ρόκετς που αγωνίζονται απέναντι στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Οι Ρόκετς παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο από την στιγμή που έφυγε ο James Harden, τρέχοντας πλέον ένα σερί τεσσάρων νικών ενώ είναι και αρκετά βελτιωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Απέναντι τους οι Πέλικανς που έρχονται από σημαντική νίκη απέναντι στους Μπακς. Πρόκειται για b2b παιχνίδι για τους Πέλικανς, περιμένω ντέρμπι και να μην ξεφύγει το σκορ με βάση τις εμφανίσεις των Ρόκετς ως τώρα αλλά και την κούραση που πιθανόν να εμφανίσει η ομάδα των Πέλικανς.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Τέλος, επιλέγω την νίκη των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς. Πλήρης πλέον η ομάδα του Luka Doncic που τρέχει ρεκόρ 4 αγώνων χωρίς νίκη. Ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Σανς που διαθέτουν ποιοτική ομάδα όμως θα αγωνιστούν για ακόμα έναν αγώνα χωρίς τον Devin Booker, έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
03:00
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Χιούστον Ρόκετς
2 (+9,5) & under 234,5
1.70
Funbet δυάδα (απόδοσης 10.25)
03:00
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Χιούστον Ρόκετς
2 & under 226,5
3.25
04:00
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
1 (-4,5) & under 226,5
3.15
Μονό
04:00
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
1
1.79
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις