ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Εμείς είμαστε η Γουίμπλεντον»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Εμείς είμαστε η Γουίμπλεντον»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Εμείς είμαστε η Γουίμπλεντον»

«Εμείς είμαστε η Γουίμπλεντον»

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Η Γουίμπλεντον είναι ίσως η πιο εμβληματική ομάδα – κι όχι κλαμπ – του αγγλικού football, η κυπελλούχος του 1988 με το 1-0 επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ και που λανθασμένα έχει τον δικέφαλο αετό ως σήμα, αφού είναι ο Φοίνικας που θα αναγεννιέται πάντα από τις στάχτες του. Το 2003 ο αήθης και καιροσκόπος επιχειρηματίας του νότιου Λονδίνου, Πιτ Ουίλκενμαν με την χορηγία των ΙΚΕΑ, αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την επικείμενη χρεοκοπία της Γουίμπλεντον, απέκτησε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, την μετέφερε στο Μίλτον Κινς (όχι Μίλτον Κέινς) και υφάρπαξε την ιστορία της, την ταυτότητά της και την ονομασία της, όχι όμως την αξιοπρέπειά της, η οποία ουδέποτε τσαλακώνεται, ουδέποτε παραχωρείται.

Οι οπαδοί της Γουίμπλεντον είδαν την Μίλτον Κινς να γίνεται και Ντονς, να της αρπάζει και το γήπεδο αφήνοντάς την ανέστια. Όμως, έμειναν όρθιοι, ορκίστηκαν εκδίκηση και την επανίδρυσαν το 2004, γιατί, όπως δήλωσαν και δηλώνουν, «Η Γουίμπλεντον είμαστε εμείς»!

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Στα αγωνιστικά, κανένα νόημα δεν έχει να επικεντρωθούμε. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, η ΜΚ πιέζει, είναι σε σχετικά καλύτερο φεγγάρι, αλλά απέχει μόλις 6 βαθμούς από την Γουίμπλεντον που κινδυνεύει. Κι αν έχει απάντηση, όμως, η Γουίμπλεντον μπορεί να βρει την τελευταία λέξη και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη, γιατί η ανάγκη είναι πάνω από τη δύναμη!

Φόρεστ Γκριν – Τσέλτεναμ

2η η ανεβασμένη Φόρεστ Γκριν, που έδωσε τέλος στο κακό σερί του ενός μήνα δίχως νίκη. 2-2-2 εντός, κλασικά ομάδα εκτός έδρας, με 4/6 under 2,5 και 4/6 G/G. Πλήρης θα υποδεχθεί την Τσέλτεναμ που θα έχει εκτός ξανά τους τραυματίες μπακ Χάσι (22/0) και τους μέσους Σέρκομ (21/4) και Τσάπμαν (13/0).

Εκτίμηση: Κλασικά ομάδα εκτός έδρας η Τσέλτεναμ, έχει απουσίες, ωστόσο έχει λύσεις και είναι επικίνδυνη, αφού βρίσκει γκολ. Η Φόρεστ δυσκολεύεται εντός, έχει 3/3 X&G/G εντός με την Τσέλτεναμ και δεν αποκλείεται η ζημιά.

Μπόλτον – Λέιτον Όριεντ

Στο 2-3-1 η Μπόλτον, με 4/6 οver 2,5 και 3/6 G/G, που υποδέχεται την λονδρέζικη Λέιτον Όριεντ με βασικές απουσίες. Σοκ από τον τραυματισμό του σημαντικότατου επιθετικός χαφ Σάρσεβιτς (22/4) που μένει έξω για ένα μήνα συν τον Ντιλέινι (20/1) με τον μπακ να μένει επίσης εκτός λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο μπακ Τζον και ο χαφ Λι (2/0). Χωρίς νίκη εδώ κι έξι ματς. Η Λέιτον Όριεντ είναι στο 2-2-2 εκτός με 3/6 Over 2,5 και 4/6 G/G. Καλή η κατάστασή της, ίσως επιστρέψει ο φορ Άνγκολ (12/1), τιμωρημένος ο αμυντικός Χαπ (22/1).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.

Εκτίμηση: Σε σχετικά κακή αγωνιστική κατάσταση η Μπόλτον με τον Έβατ να ζητά επιτακτικά νίκη έχοντας πίεση, ενώ η Λέιτον Όριεντ σκοράρει αλλά αμυντικά δεν είναι τείχος. Πιθανό αμφίτερμα λόγω κινήτρου.

Κρου – Ίπσουιτς

Πολλές απουσίες η Κρου και δη σημαντικές. Εκτός ο αμυντικός Πίκερινγκ (23/3), ο βασικός μπακ Όφορντ (23/1) και ο Γάλλος φορ Μαντρόν (21/6). Αμφίβολοι ο μπακ Ντάνιελς (1/0) και οι χαφ Λούντσραμ (3/0) και Έινλι (13/0). Στο 4-2-0, με 4/6 Over 2,5 και 6/6 G/G, κάτι που δείχνει την κάκιστη άμυνά της. Για ανεξήγητους και περίεργους λόγους είναι δυνατό φαβορί, σε ένα παράλογο σετ αποδόσεων, που δεν βγαίνει άκρη. Η Ίπσουιτς στο κάτω κάτω είναι φαβορί ακόμα για την άνοδο, κάνει αγώνα, πιέζεται ο Λάμπερτ και θέλει αντίδραση. Στο 2-1-3 εκτός, 4/6 under 2,5 και 4/6 G/G στα πρόσφατα 6 ματς. Εκτός ο τιμωρημένος φορ Τζάκσον (12/1), ο τραυματίας μέσος Μπένετς (14/1) και ο φορ Χόκινς (15/1).

Εκτίμηση: Παράλογο το σετ αποδόσεων, μπορεί να εκμεταλλευθεί η Ίπσουιτς την αναμπουμπούλα και τις απουσίες της Κρου για να κάνει τη ζημιά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
Μονό
17:00
Γουίμπλεντον - ΜΚ Ντονς
1Χ & over 0,5
1.93
Δυάδα (απόδοσης 2.52)
17:00
Φόρεστ Γκριν - Τσέλτεναμ
Χ2
1.47
17:00
Μπόλτον - Λέιτον Όριεντ
Goal/goal
1.72
Μονό
17:00
Κρου - Ίπσουιτς
Χ2 & over 0,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις