Δράση, αντίδραση και τα γκολ!

Δράση, αντίδραση και τα γκολ!

Η Ολλανδία έχει την τιμητική της και στις σημερινές προτάσεις, με μια πινελιά από το… δύστροπο στοιχηματικά, Βέλγιο. Χωρίς έξτρα ιστορία σήμερα η στήλη, για να… αλλάξει το γούρι!

Στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας, η Εξέλσιορ έδειξε σημάδια αντίδρασης με δύο κολλητές νίκες αλλά και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στα… χαμηλά και φέτος η Ντεν Μπος που αδυνατεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και στις τάξεις της αγωνιούν περισσότερο για την επερχόμενη διοικητική αλλαγή που θα έχει μάλιστα ως μπροστάρη τον Βέσλι Σνέιντερ! Λογικός ο άσος, έχει τύχη και με -1 AH.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.

Αρκετά γκολ αναμένονται στο γειτονικό Βέλγιο και στο ματς της Μαλίν με την Γκενκ. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσπεράσω σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων. Οι γηπεδούχοι μετρούν εννέα over στα δέκα τελευταία ματς, ενώ η Γκενκ μετρά έξι αμφιτέρματα στα επτά πιο πρόσφατα.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Τέλος, κλείνω με το διπλό με dnb της Γκρόνινγκεν στο Αλμέλο επί της Χεράκλες. Στην μετριότητα φέτος οι γηπεδούχοι καθώς έχουν… ταβάνι την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πραγματοποιούν μια θετική έως τώρα σεζόν, είναι… σκληροτράχηλοι και περιμένουν να επιστρέψουν με βαθμό ή βαθμούς από το «Πόλμαν».

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
15:00
Εξέλσιορ – Ντεν Μπος
1 -1 AH
1.93
Μονό
17:15
Μαλίν – Γκενκ
Over 3 ΑΗ
1.99
Μονό
17:30
Χεράκλες – Γκρόνινγκεν
2 dnb
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις