ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Φαρσοκωμωδία vol.2

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φαρσοκωμωδία vol.2

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φαρσοκωμωδία vol.2

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φαρσοκωμωδία vol.2

Φαρσοκωμωδία vol.2

Η κατάσταση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Κύπρο έχει  ξεφύγει. Για να βολέψουν ορισμένους παράγοντες δεν διστάζουν να αλλάξουν πρωτόκολλα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Η αρχή έγινε με τις ομάδες διαβάθμισης. Αρχικά θα πήγαιναν 4, τώρα μόνο δύο. Στην έκτακτη ΓΣ της ΚΟΠ την Τρίτη ακούγεται έντονα ανάμεσα σε παράγοντες αντί 6άδα να γίνει… 7άδα.

Ωραίο ε; Πουθενά αλλού ανά τον κόσμο δεν έγινε τέτοιο φιάσκο. Κι εμείς σαν φίλαθλοι-οπαδοί να τα ανεχόμαστε χωρίς να λέμε κουβέντα παρά μόνο στα ΜΚΔ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.

Τέλος πάντων επειδή άκρη δε θα βγάλουμε ας δούμε το πρόγραμμά μας…

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας

Οι “πράσινοι” έχουν 9 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι και μάλιστα τα 5 απ’ αυτά ήταν ντέρμπι. Ο Χένινγκ Μπεργκ, έβαλε σε όλους τα  γυαλιά το τελευταίο διάστημα και νιώθει δικαιωμένος αφού επικρίθηκε πάρα πολύ στα μέσα Νοεμβρίου. Η Ομόνοια παίζει την  με όλα τα… τόξα’ στη φαρέτρα του Νορβηγού τεχνικού. Η καλή απόδοση των Χούμποτσαν, Λοΐζου και Τσέποβιτς αναγκάζει τον προπονητή των ¨πρασίνων¨ να σκεφτεί διπλά την εντεκάδα που θα επιλέξει.

Το “τριφύλλι” αγωνίζεται έχοντας στην πλειονότητα των παιχνιδιών την κατοχή και σε συνδυασμό με τη σφιχτή άμυνα δεν αφήνει στον αντίπαλο πολλά περιθώρια να κάνει τη ζημιά. Όσες φορές η άμυνα «πιάστηκε στον ύπνο» ο «ογκόλιθος» Φαμπιάνο ήταν εκεί δείχνοντας την κλάση του. Φυσικά, η Ομόνοια δεν έχει αγγίξει την τελειότητα και γι’ αυτό άλλωστε είναι στη δεύτερη θέση, αλλά αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Απόντες από τον Ολυμπιακό θα είναι οι τραυματίες Ζαχαρίου και Σαμπίνια καθώς και οι Μανρίκε και Σαντάνα λόγω κίτρινων καρτών. Στα θετικά η επιστροφή του Σαρφό στην αγωνιστική δράση μετά από τις 28/12/20. Τον Ολυμπιακό προπονούσε, μετά τη φυγή Γιάννη Πετράκη, ο Κώστας Σεραφείμ. Μετά τον Σεραφείμ ανέλαβε για 5 αγωνιστικές ο Λεωνίδας Βόκολος χωρίς όμως επιτυχία. Ο ισχυρός άντρας των “μαυροπράσινων” έχει ως πρώτη επιλογή για την θέση του προπονητή τον Τσβέντομιρ Γιανέφσκι κι αυτό διότι έχει εμπειρία από το κυπριακό πρωτάθλημα και ξέρει καλά τα δεδομένα ειδικά για την κάτω ζώνη.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ

Ο Απόλλωνας έχοντας δεχτεί ένα γερό χαστούκι από τη Νέα Σαλαμίνα μένοντας στο 1-1. Αυτό το Σάββατο ο Γιάννης Πετράκης ήδη αποφάσισε ποιοι θα είναι οι 11 πρώτοι που θα  κληθούν. Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα είχαμε την προηγούμενη Τετάρτη για το Κύπελλο και ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-1. Ο Κρητικός τεχνικός θα στερηθεί τον τιμωρημένο Βασιλείου και θα αποφασίσει αν θα έχει μαζί του ή όχι τον «κιτρινισμένο» Μάρκοβιτς.

Από εκεί και πέρα θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Κατελάρη, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ εντός της εβδομάδας θα ξέρει ποιους από τους Φιλιώτη, Νταμπό, Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμοι. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό “λαβωμένος” από δύο σημαντικές απουσίες. Ο Κογκολέζος Ντογκαλά αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό που τον αφήνει εκτός, όπως επίσης και ο τερματοφύλακας Ουζόχο ο οποίος ταλανίζεται κι αυτός από τραυματισμούς κυρίως στους προσαγωγούς.

Γάντια βασικού αναμένεται να πάρει ο Μιγκέλ Σίλβα, ο οποίος ξεκίνησε αν και ήταν βασικός στις πρώτες αγωνιστικές, έχασε τη θέση του από τον Νιγηριανό. Στα θετικά να σημειωθεί η επιστροφή του Βίκτορα Κλωναρίδη που θα δώσει λύσεις επιθετικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
Μονό
16:00
Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας
2-3 γκολ
2.02
Μονό (30/1)
18:30
Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ
Goal/goal & over 2,5
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις