Η φόρμα του Ολλανδού

Η φόρμα του Ολλανδού

Από τις σταθερές αξίες τα τελευταία χρόνια στο σκοράρισμα ο Βάουτ Βέγκχορστ, ο 28χρονος Ολλανδός φορ της Βόλφσμπουργκ έχει άλλη μια χρονιά με διπλή «φιγούρα» γκολ, με το «ζευγάρι» που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ το Σάββατο έφτασε τα 14 και ηγείται της ομάδας του στην προσπάθεια να βγει στην Ευρώπη και στο Europa League. Ο Βέγκχορστ έχει σημειώσει 3 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια, κόντρα στην άμυνα της Γκλάντμπαχ που μόλις σε ένα ματς στο δεύτερο γύρο έχει κρατήσει το μηδέν, θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει. Κάτι παραπάνω από ΟΚ το 2,30 στο anytime γκολ του Ολλανδού.

Στην Primera Division η Εσπανιόλ επέστρεψε δυναμικά στη δράση, η… πνιγμένη από τα μαλλιά πιάνεται και η ομάδα της Καταλωνίας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, δεν έχει πλέον κάτι να χάσει. Στην επανέναρξη λοιπόν το συγκρότημα του Αμπελάρδο, εκμεταλλευόμενο και την αποβολή αντιπάλου στο 19’, επικράτησε με 2-0 της Ντεπορτίβο Αλαβές, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στο να επανέλθει στη μάχη της παραμονής, μειώνοντας στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τη 17η Θέλτα Βίγκο. Κανένα περιθώριο για τους Καταλανούς, δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα ρισκάρουν στα περίχωρα της Μαδρίτης με αντίπαλο τη Χετάφε, θα ψάξω το ένα γκολ της Εσπανιόλ στο πρώτο ημίχρονο, σε τιμές 3,00 είναι κάτι παραπάνω από ΟΚ.

Μονό 

19:30 Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: Βέγκχορστ anytime (2.30)

Μονό 

20:30  Χετάφε – Εσπανιόλ: Εσπανιόλ Over 0,5 α’ ημίχρ. (3.00)


Il Fratello

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις