Λογική, ευκαιρίες, rotation

Λογική, ευκαιρίες, rotation

Χαιρετώ την παρέα! Τρίτη 16 Ιουνίου, εποχή που θα σκεφτόμασταν που θα πάμε για βουτιά και τι κοκτέιλ θα πιούμε, εμείς βγάζουμε σημεία από μεγάλα πρωταθλήματα. Αυτά έχουν οι ειδικές καταστάσεις παιχταράδες μου και, χωρίς χρονοτριβή, πάμε στο ψητό.

Αρχή από Ισπανία και το παιχνίδι Χετάφε – Εσπανιόλ. Σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε ούτε να νικήσει ούτε να χάσει, η Χετάφε εν τέλει ηττήθηκε από τη Γρανάδα με 2-1. Λίγο η διακοπή, λίγο οι απουσίες, μέτρησαν και ξεκίνησε με το αριστερό. Η Εσπανιόλ από την άλλη, με αρκετά καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της εποχής, νίκησε σχετικά άνετα με 2-0 την Αλαβές. Στο εν λόγω παιχνίδι, η Χετάφε θα έχει σημαντικές επιστροφές (οι παιχταράδες Μακσίμοβιτς, Μάτα, Αραμπάρι, όλοι βασικοί) ,οπότε αναμένεται σαφώς καλύτερη. Η Εσπανιόλ είναι ένα ζήτημα πως θα βγάλει δεύτερο παιχνίδι σε υψηλά στάνταρ, παρόλο που καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Η Χετάφε διεκδικεί ακόμα έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ, πιστεύω δε θα αφήσει και άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη και έχει το προβάδισμα. Για τους λάτρεις της παράδοσης, αυτή είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, με το τελευταίο διπλό της Εσπανιόλ να είναι το 2013.

Συνέχεια με Γερμανία και το παιχνίδι Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου. Τεράστιο διπλό στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία πήρε η Βρέμη με 1-5, με αντίπαλο την Πάντερμπορν. Καμία σχέση το σκορ με την εικόνα του παιχνιδιού, με τη Πάντερμπορν να έχει τη πρωτοβουλία αλλά άμυνα σουρωτήρι. Η Μπάγερν κάνοντας rotation σχεδόν σε όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή νίκησε και την Γκλάντμπαχ. Δε σταματάει πουθενά το σύνολο των Βαυαρών και το παιχνίδι μας εξαρτάται καθαρά από τις ορέξεις τους. Με ταμπουράκι θα προσπαθήσει να κλέψει το παιχνίδι αν μπορέσει η Βέρντερ, αλλά γενικά δε πείθει με τίποτα. Λογικά επιστρέφει η βασική επιθετική γραμμή των Βαυαρών και  δε θα τους χαριστούν (δε γίνονται τέτοια στη Γερμανία). Αν μπει ένα γρήγορο γκολάκι λογικά θα βρέξει. Εκεί ποντάρω και ελπίζω να μη με απογοητεύσουν οι Βαυαροί.

Μονά και δυάδα

20:30 Χετάφε – Εσπανιόλ: 1 (1.90)

21:30 Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Μπάγερν over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.37)


MrCash

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις