Κόντρα σε όλα, α λα αγγλικά

Κόντρα σε όλα, α λα αγγλικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Δεν είμαστε σε τυχερό μονοπάτι, είναι πια δεδομένο, δεν έχουμε κάποιο ταμείο εδώ και περίπου λίγο καιρό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιστραφεί αυτό, αλλά ελπίζουμε να είναι σύντομα. Για την ακρίβεια, σήμερα κιόλας, αν και θα πάμε κόντρα σε τρία μεγάλα φαβορί, αλλά υπάρχει λόγος. Ένα μονό, μία δυάδα. Ακολουθήστε μας και στα social media, όλο και κάτι θα έχουμε.

Άκρινγκτον – Χαλ

Η Άκρινγκτον το τελευταίο της παιχνίδι το έδωσε με την Χαλ, κατά σύμπτωση και βάσει προγράμματος, ηττήθηκε με 3-0, αλλά ο Κόλεμαν στάθηκε στο ότι η ομάδα του «πέταξε» το α’ ημίχρονο, είχε ανούσια κατοχή μπάλας και δεν μετουσίωσε τίποτα σε γκολ. 3-2-1 εντός έδρας σε 6 πρόσφατα ματς, 4/6 N/G, 4/6 under 2,5. Θα λείψει ο τιμωρημένος αμυντικός Μπέρτζες (19/1), κατά τα άλλα δεν αναφέρονται προβλήματα.

Η Χαλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει βρεθεί στην πρώτη θέση, αλλά έχει την 3η καλύτερη άμυνα με την Άκρινγκτον να έχει την 4η, αλλά παίρνει πόντους από την κορυφαία της επίθεση. Στο 2-3-1 εκτός, 3/6 over 2,5, 4/6 G/G. ενώ ξεθολώνει το τοπίο, έχουμε και ένα παιχνίδι το 2015 για την 1η φάση του κυπέλλου που έληξε 0-0 στα 90’. Δεν αναφέρονται νέα προβλήματα, λογικά μέσα ο φορ Ιβς (4/3).

Εκτίμηση: Η Άκρινγκτον δεν είχε ματς, έπαιξε στις 19/01 και οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης σε συνδυασμό με το σχεδόν πλήρες της ρόστερ, την σοφία που απέκτησε από ώρες μελέτης του ματς με την Χαλ στις 19/01 συν το πείσμα της την καθιστούν ζόρικη αντίπαλο. Μικρή αδικία στο σετ υπάρχει, κοντά στο 3.60 η παγίδα του άσου και της ισοπαλίας. Θα την στηρίξουμε.

Σουίντον – Πλίμουθ

Σε αντίθετο ρεύμα οι δυο τους, με την Σουίντον να είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, «τρέχει» ένα επιμέρους 1-1-4 εντός έδρας, έχει 3/6 Over 2,5, 3/6 G/G και παλεύει με δαίμονες προσπαθώντας να ξεφύγει από τον υποβιβασμό. Ο Σέρινταν είδε κι έπαθε πάλι να στρώσει την κατάσταση, επαναλαμβανόμενα αμυντικά λάθη, ασυγκέντρωτη και κάκιστη άμυνα τα γνωστά της ελαττώματα. Απέκτησε τον δανεικό φορ Ομοτόγιε από τη Νόριτς (7/0), τον αμυντικό Μάστερσον από την ΚΠΡ, αλλά έχει σοβαρό θέμα στα μετόπισθεν. Εκτός οι αμυντικοί Φράιερς (10/0), Γκράουντς (17/0), Μπόντρι (15/1) και Μπρόντμπεντ (4/1). Γυρνά ο τιμωρημένος αμυντικός Χουντ (10/0).

Η Πλίμουθ έχουμε πει τι περίεργη «τρέλα» κουβαλά. Αν δεν είχε επιπόλαιη άμυνα, θα ήταν και πιο ψηλά με τον Λόου να βλέπει την ομάδα του πόσο καλά πηγαίνει και να της έχει εμφυσήσει πάθος, δύναμη, πίστη και φιλοδοξία. 2-1-3 εκτός, 6/6 over 2,5, 3/6 G/G. Ανανεώθηκε ο δανεισμός του καλού και χρήσιμου αμυντικού Οποκού (Φούλαμ), τον πιστεύει ο Λόου, λογικά εκτός ο ποιοτικός χαφ ΜακΛάουντ (9/0).

Εκτίμηση: Αξιόπιστες επιθετικά, κακές κι επιπόλαιες αμυντικά, έχουν κίνητρο για διαφορετικούς λόγους, λογικά θα δούμε γκολ, ίσως μετρήσουν σε αυτό κι οι απουσίες.

Ρότσντεϊλ – Όξφορντ

Καλούτσικο το κλίμα στην Ρότσντεϊλ, είναι μαχητική, παίζει καλά, έχει πολλά αμυντικά κενά και δεν μπορεί να κρατήσει τον έλεγχο στα ματς και κατά προέκταση βαθμούς. Το παλεύει ο Μπράιαν-Μέρφι, δίνει μάχη σωτηρίας. Στο 0-3-2 εντός, 3/6 over 2,5, 4/6 G/G. Αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΣέιν (6/0) και ο βασικός Ο’Κόνελ (18/1). Σε απομόνωση ο αναπληρωματικός κίπερ Λιντς (8/0), ενώ θα λείψει και ο αμυντικός ΜακΝάλτι (10/0) με πρόβλημα στον αστράγαλο. Τέλος, ο αμυντικός Ράιαν θα λείψει 6 εβδομάδες λόγω τραυματισμού (11/0). Παρά τους τραυματισμούς, η ομάδα παίρνει σκορ από πολλούς παίκτες, και δη μέσους και φορ. ”Πονά” στα μετόπισθεν, έχει εναλλακτικές, αρκεί να βρει χημεία.

Η Όξφορντ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, έχει βάλει πλώρη για τα play-offs και στηρίζεται στη φόρμα της. Ειδικά εκτός έχει 4-2-0, 3/6 over 2,5, 4/6 G/G. Μέτρια εικόνα εκτός, ευάλωτη άμυνα και η Ρότσντεϊλ κάποια στιγμή θα κάνει τη ζημιά. Απόφαση τελευταίας στιγμής η συμμετοχή του χαφ Μπράναγκαν (6/0), που δεν είναι έτοιμος, αν και έπαιξε προχθές ως αλλαγή. Εκτός και ο δανεικός μέσος από τη Νότιγχαμ, ΜακΓκουάν (15/2) που χτύπησε.

Εκτίμηση: Η Ρότσντεϊλ έχει πίστη, είναι διάολος, επικίνδυνη και θέλει οπωσδήποτε νίκη. Οι 6 συνεχόμενες νίκες της Όξφορντ και το αήττητο σερί της (2 μήνες αήττητη !) μας βάζει σε σκέψεις. Θα τολμήσουμε την στήριξη στην γηπεδούχο, παρά το ρίσκο.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
19:30
Άκρινγκτον - Χαλ
1.83
Δυάδα (απόδοσης 3.04)
21:00
Σουίντον - Πλίμουθ
Οver 2,25 AH
1.56
21:00
Ρότσντεϊλ - Όξφορντ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις