Δυάδα γκολ στο 3.66

Δυάδα γκολ στο 3.66

Χαιρετώ άπαντες! Μέτρια μέρα η χθεσινή, καθώς πέρασε μόνο το late στον αγώνα της Σοσιεδάδ με την Μπέτις. Μάλιστα, η φιλοξενούμενη πέτυχε δύο γκολ μετά το 75’ δικαιώνοντάς μας πανηγυρικά. Κατά τα άλλα, στην Αγγλία δεν είχαμε τα γκολ που περίμενα, ενώ κόκκινη δεν υποδείχθηκε από τον Ρόχας στο έτερο ισπανικό ματς, μεταξύ της Ουέσκα και της Βιγιαρεάλ. 

Σήμερα έχω επιλέξει μια δυάδα με βάση τα γκολ και πιο συγκεκριμένα το αμφίτερμα. Ιταλία και Βραζιλία έχει το μενού. 

Δύσκολη έξοδος για τους «παρτενοπέι» 

Η Νάπολι, μετά τον χαμένο τελικό για το Super Cup, στρέφει το βλέμμα στο πρωτάθλημα και θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη τριάδα ώστε να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Στο τελευταίο παιχνίδι για τη Serie A, συνέτριψε με 6-0 τη Φιορεντίνα, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. 6-0-2 το ρεκόρ της εκτός έδρας, με την άμυνα εσχάτως να μη δείχνει σε καλή κατάσταση. Έχει, πάντως, το καλύτερο παθητικό μακριά από το σπίτι της, καθώς έχει δεχθεί μόλις 6 τέρματα, ενώ η επίθεση με Μέρτενς, Ινσίνιε πετάει φωτιές.  

Σήμερα θα δοκιμαστεί στο «Μπεντεγκόντι», απέναντι στην πολύ αξιόμαχη φέτος Βερόνα. Οι γηπεδούχοι βέβαια, θυμίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις… ασανσέρ, καθώς η απόδοσή τους μεταβάλλεται κατά πολύ από εβδομάδα σε εβδομάδα. Εντός έχουν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αναμετρήσεις και απόψε θα θελήσουν να εκμεταλλευθούν την απογοήτευση και παράλληλα την κούραση της Νάπολι από τον χαμένο τελικό μεσοβδόμαδα. Η Ελλάς έμεινε άσφαιρη στην ήττα με 1-0 από την Μπολόνια, έπειτα από περίπου 2 μήνες όπου σκόραρε ανελλιπώς. 

 Θεωρώ ότι το αμφίτερμα είναι πολύ πιθανό στον συγκεκριμένο αγώνα, αξίζει σε απόδοση 1.83. 

Διαθέτουν επιθετικές αρετές 

Σεαρά εναντίον Παλμέιρας απόψε στη Φορταλέζα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τις ομάδες να διαθέτουν δύο από τις καλύτερες επιθέσεις στο φετινό μαραθώνιο. 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη και τεσσάρα εκτός έδρας επί της Γκόιας, πετυχαίνοντας 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο και αποδεικνύοντας ότι είναι «φαρμάκι» όταν αγωνίζονται μακριά από το «Καστελάο». Εντός δεν εμφανίζεται τόσο αποτελεσματική η Σεαρά, με μοιρασμένα τα στατιστικά σε 15 αναμετρήσεις (5-5-5). Θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. 

Η Παλμέιρας από την άλλη μεριά, θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί απευθείας στο Λιμπερταδόρες, αλλά για να το καταφέρει πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις της μακριά από την έδρα της, όπου έχει πετύχει μόλις μία νίκη τους τελευταίους 2,5 μήνες. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-0 από την Φλαμένγκο, σταματώντας ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα. Δημιουργεί ευκαιρίες με ευκολία, με τους Ραφαέλ Βέιγκα και Λουίζ Αντριάνο να αποτελούν τους κύριους εκφραστές της επιθετικής λειτουργίας με 11 και 10 γκολ αντίστοιχα. 

Επιθετικές τάσεις έχουν και οι δύο ομάδες, πιστεύω ότι η απόδοση διπλασιασμού για το αμφίτερμα είναι ο ορισμός της αξίας και θα το επιλέξω.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Δυάδα (απόδοσης 3.66)
16:00
Βερόνα - Νάπολι
Goal/goal
1.83
21:00
Σεαρά - Παλμέιρας
Goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις