NFL. Ένα βήμα πριν το τέλος

NFL. Ένα βήμα πριν το τέλος

Και τι δεν είδαμε στο Divisional Round της περασμένης εβδομάδας! Οι Packers διέλυσαν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με σχετική άνεση, οι Bills είχαν μια εύκολη βραδιά απέναντι στους Ravens εκμεταλλευόμενοι όλες τους τις αδυναμίες, οι Chiefs στο ξεκίνημα πίστευαν πως θα έχουν μια ήσυχη νύχτα, αλλά χάνοντας τον κεντρικό πυλώνα της ομάδας που ακούει στο όνομα Patrick Mahomes, ίδρωσαν για να επικρατήσουν των Browns και τελικά στη μάχη των GOAT οι Buccaneers με συνδυασμό την εξαιρετική άμυνα και την εμπειρία του Tom Brady, ανάγκασαν τον Drew Brees στην τελευταία πιθανότατα αναμέτρηση της καριέρας του σε αλλεπάλληλα λάθη, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη.

Το NFL δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο σενάριο για τους τελικούς των δύο περιφερειών. Από τη μία έχουμε τους πολύπειρους σούπερσταρ Tom Brady και Aaron Rodgers να κοντράρονται στο παγωμένο Green Bay, ενώ από την άλλη οι περσινοί πρωταθλητές υποδέχονται τους «ζεστούς» Bills για μια θέση στο Super Bowl της Florida.

Tampa Bay Buccaneers vs. Green Bay Packers

Τα προγνωστικά του καιρού δείχνουν 50% πιθανότητα χιονοπτώσεων και θερμοκρασίες γύρω στους -8ºC. Κανονικά αυτό θα ήταν αρκετό για να «τορπιλίσει» μια ομάδα από τη Φλόριντα στο «Lambeau Field», αλλά ο Tom Brady είναι συνηθισμένος σε τέτοιες συνθήκες και αποδεικνύει κάθε βδομάδα πως σε αυτή την ομάδα της Τάμπα όλα είναι πιθανά. Κατέκτησαν μια θέση στα play-offs για πρώτη φορά από το 2007 και μάλιστα κέρδισαν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια φτάνοντας ως εδώ. Είναι προφανές πως ο θρύλος Brady έχει μετατρέψει τους συμπαίκτες του σε ανταγωνιστές.

Οι Packers δεν βρέθηκαν τυχαία στην πρώτη θέση της regular season — ήταν αποτελεσματικοί σε όλη τη διάρκειά της — αλλά η άμυνά τους δεν έχει δοκιμαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο καιρός πιστεύω θα δυσκολέψει τους Buccaneers ενώ από την άλλη η νεανική άμυνα της Τάμπα θα προβληματίσει τον Rodgers, όπως άλλωστε συνέβη και τον Νοέμβρη.

Buffalo Bills vs. Kansas City Chiefs

Η ξέφρενη πορεία των Chiefs προς το δεύτερο σερί Super Bowl υπέστη ένα μεγάλο σοκ την προηγούμενη εβδομάδα μετά το «τρομακτικό» μαρκάρισμα ενός αμυντικού πάνω στον Patrick Mahomes αναγκάζοντάς τον να μπει στο πρωτόκολλο προστασίας από διάσειση και να δει τη νίκη με 22-17 απέναντι στους Cleveland Browns από τα αποδυτήρια. Οι Chiefs σφράγισαν τη νίκη με δυσκολία και φάνηκε όσο ποτέ το πόσο σημαντική είναι η απουσία του Mahomes από την εξίσωση της ομάδας.

Οι Bills φέτος έχουν μια επιθετική αναγέννηση χάρη στην εξέλιξη του quarterback Josh Allen και την μεταγραφή του receiver Stefon Diggs. Μαζί οδηγούν το Buffalo στο δεύτερο καλύτερο ρεκόρ πόντων της λίγκας και στον πρώτο τελικό περιφέρειας από το μακρινό 1995. Η άμυνα μετά την μέτρια εμφάνιση στον πρώτο γύρο των play-offs, απέδειξε απέναντι στους Ravens πως είναι σπουδαία όταν χρειαστεί.

Η ομάδα από το Buffalo πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να ανταγωνιστεί το Kansas. Ειδικά μετά την είδηση πως ο αστέρας τους Mahomes ξεπέρασε όλα τα βήματα του πρωτοκόλλου και είναι έτοιμος για δράση, οι Chiefs είναι το ξεκάθαρο φαβορί πόσω μάλλον όταν αγωνίζονται στην μισογεμάτη (λόγω covid) έδρα τους. Αναμένουμε μια συναρπαστική μάχη ανάμεσα στους δύο νεαρούς quarterbacks και τις αρμάδες τους.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Δυάδα απόδοσης 2.49
22:05
TB Buccaneers – GB Packers
Under 56,5
1.59
01:40
BUF Bills – KC Chiefs
Νίκη Chiefs
1.57
Μονό ρίσκου
22:05
TB Buccaneers – GB Packers
Νίκη Buccaneers
2.65
Ειδικό
22:05
TB Buccaneers – GB Packers
Mike Evans anytime touchdown scorer
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις