Ευρωπαϊκή δυάδα διπλασιασμού

Ευρωπαϊκή δυάδα διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Με ACB και ΒΒL θα ασχοληθούμε σήμερα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ανδόρα

Στη Μαδρίτη, η πρωτοπόρος της ACB Ρεάλ (16-1) αντιμετωπίζει την Ανδόρα (8-9). Οι Μαδριλένοι, που μας δικαίωσαν την Πέμπτη με το over 74,5 είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έχοντας χάσει μόνο από την αιώνια αντίπαλό τoυς Μπαρτσελόνα. Πριν από 20 μέρες ήταν το τελευταίο της παιχνίδι για την ACB και ήταν πάλι με αντίπαλο την Ανδόρα κερδίζοντάς την εύκολα με 75-69. Σταθερά εκτός ο Ράντολφ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ντεμπούτο στην ACB θα πραγματοποιήσει ο σέντερ Άλεξ Τάιους. Από την άλλη, η Ανδόρα κέρδισε δύσκολα την ουραγό Μπιλμπάο με 72-70. Έχει δύο νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια έχοντας βγάλει πρόγραμμα με Ρεάλ, Μπασκόνια και Τενερίφη.

Ουλμ – Κέμνιτζ

14η αγωνιστική στην BBL με την Ουλμ (7-5) να αντιμετωπίζει την Κέμνιτζ (4-8). Η Ουλμ πέρυσι έκανε καταπληκτική σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος έχοντας χάσει μόνο από την Λούντβινγκσμπουργκ. Είναι χτισμένη από τον κόουτς Λάκοβιτς με στόχο την εύκολη είσοδο στα play-offs, αλλά φέτος δείχνει να δυσκολεύεται μέχρι στιγμής να βρει χημεία μεταξύ των παικτών. Τελευταίο παιχνίδι της η εύκολη εκτός έδρας επικράτηση επί της Γκέτινγκεν με 98-74. Η Κέμνιτζ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό όμως η πορεία της δεν δείχνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, καθώς η καθοδική πορεία των Ράστα Βέχτα, Γκίσεν, Γκέτινγκεν και Βόννης της δίνουν μεγάλες ελπίδες για σωτηρία. Τελευταίο της παιχνίδι η νίκη επί της Βόννης στην παράταση με 93-92 (84-84 κ.α.).

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Εκτίμηση δυάδας: Η Ρεάλ είναι πολύ σοβαρή στην ACB και λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει την αξιόμαχη Ανδόρα. Όμως οι πάρα πολύ χαμηλές αποδόσεις του άσου, σε συνδυασμό με τα μεγάλα σκορ που έχει η Ανδόρα στα εκτός έδρας παιχνίδια της, μας οδηγεί στο συμπέρασμα να πάρουμε το συνολικό over 153,5 αγώνα. Από την άλλη, η Ουλμ πιστεύουμε ότι εύκολα θα κερδίσει την Κέμνιτζ, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι δεν αξίζουν οι αποδόσεις του άσου και γι’ αυτό θα πάμε στο συνολικό under 181,5 πόντων αγώνα, ένα όριο που και οι δύο ομάδες το έχουν ξεπεράσει ελάχιστες φορές φέτος. Ο συνδυασμός των δύο μας δίνει μία εξαιρετική απόδοση υπερδιπλασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.08
13:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Ανδόρα 
Over 153,5
1.57
16:00
Ουλμ - Κέμνιτζ 
Under 181,5
1.32
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις