Γαλλικά γκολ μέσω… Μεξικού

Γαλλικά γκολ μέσω... Μεξικού

Liga MX και σήμερα στο μενού μας, σταθερά, αλλά με τη συνοδεία της Ligue 1, αυτήν τη φορά.

Ρεν – Λιλ

Η Ρεν (5η, 10-6-4) είναι αήττητη εδώ και 7 αγώνες πρωταθλήματος, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Κέρδισε με 2-1 μετά από ανατροπή την Μπρεστ την προηγούμενη αγωνιστική, ματς στο οποίο ο Μποριγκέ δέχτηκε κίτρινη και δε θα αγωνιστεί απόψε. Σημαντικότατη απώλεια μεσοεπιθετικά. Ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα, η Ρεν έχει σκοράρει στους 8 από τους 10 αγώνες που έχει δώσει, ενώ έχει δεχτεί τουλάχιστον από ένα γκολ στους 9.

Η Λιλ (2η, 12-6-2), την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε και αυτή, μετά από ανατροπή, την Ρεμς με 2-1. Μόνο 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και με νίκη σήμερα θα την φτάσει. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ, παράλληλα, σκοράρει αρκετά. Δε θα έχει καμία σοβαρή απουσία και θέλει τη νίκη για να μην αφήσει την Παρί να ξεφύγει.

Πιστεύω πως θα έχουμε γκολ στον αγώνα είτε με τη βοήθεια της Ρεν είτε μόνο από τη Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, παρόλο που στον πρώτο γύρο το μεταξύ τους ματς είχε λήξει 1-1, με τη Ρεν να είναι ελαφρώς καλύτερη. Δεν ξέρω αν η Λιλ θα καταφέρει να πάρει το διπλό, γι’αυτό θα συνδυάσουμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων με τα γκολ, για να πάρουμε μία καλή απόδοση.

Κερετάρο – Πούμας

Μας έστειλε κουβά η Πούμας την προηγούμενη εβδομάδα όταν και επικράτησε με 3-0 της Μαζατλάν. Παρά την άσχημη και καθόλου πειστική εμφάνισή της στην πρώτη αγωνιστική, στον προηγούμενο αγώνα που έδωσε θύμισε τον καλό εαυτό της, αυτόν που την έκανε να φτάσει στον τελικό της Apertura. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αμυντικά στάθηκε εξίσου καλά.

Η Κερετάρο έρχεται από νίκη επί της αδύναμης Άτλας με 1-0. Στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 3-1 από την Τολούκα, σε έναν αγώνα που τα λάθη πίσω ήταν εμφανή. Στην Apertura τερμάτισε προτελευταία, κυρίως λόγω των προβλημάτων πίσω. Πολλοί παίκτες μετακινήθηκαν από και προς την ομάδα και θα φανεί αν οι αλλαγές θα βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν αρκετά εντός έδρας και η Πούμας δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όταν είναι φιλοξενούμενη. Θεωρώ αρκετά πιθανό το goal/goal, το οποίο έχει παρατηρηθεί σε πολλούς αγώνες μεταξύ των δύο αυτών αντιπάλων. Όταν αναμετρήθηκαν στην Apertura, η Πούμας είχε κερδίσει με 3-2, σε έναν αγώνα που σημειώθηκαν 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δύο εκ των οποίων ήταν αυτογκόλ!

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
18:00
Ρεν – Λιλ
Χ2 & over 1,5
2.15
Μονό
03:00
Κερετάρο – Πούμας
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις