Περιστέρι με τη… βούλα του 2.37!

Περιστέρι με τη... βούλα του 2.37!

Χαιρετώ. Να με συγχωράτε που θα το πάω «τηλεγραφικά» το πράγμα, αλλά ο χρόνος ο αλήτης πιέζει. Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα την ευκαιρία να τελειώνει την όποια συζήτηση για την «κούρσα» του τίτλου – με νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο Μαρτίνς ξεκούρασε όλους τους βασικούς στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπου οι νταμπλούχοι επικράτησαν άνετα με τρίμπαλο αναπάντητο. Σε μια έδρα βέβαια όπου παραδοσιακά αγκομαχάει σαν τρακτέρ σε ανηφόρα στην Κυψέλη, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να φύγουν έστω και με μισό μηδέν για να αρχίσουν σιγά σιγά να ασχολούνται και με τα σημαντικά της Ευρώπης που έρχονται.

Ο αξιότιμος κύριος Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεσή του Γκαλβάο και Γιαννιώτη, με τα πόδια αρκετών βασικών του παικτών επιβαρυμένα από την «αγγλική» ισοπαλία (2-2) στα Γιάννενα την Πέμπτη για το κύπελλο.

Να πω τώρα για σφιχτό ματς; Όλοι το βλέπετε. Να πω ότι υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι είναι για το αγαπημένο – μα και τόσο νερόβραστο 2-3 goal της Super League; Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Η αξία βρίσκεται αλλού.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή την περίοδο μίνι ντεφορμαρίσματός του, βρίσκει γκολ από στημένες φάσεις. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια των «Περιστεριωτών», από την άλλη, έχει συμβεί το εξής αξιοθαύμαστο: πεναλτάκι κύριοί μου. Μάλιστα. Με τη λογική ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να βάλει και τον Ολυμπιακό στη λίστα των ομάδων που έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι μετά τους δύο Δικεφάλους, το ματς θα είναι υψηλής έντασης.

Στο 2.37 να δείξει ο ρεφ τη… βούλα, αγοράζεται. Να πω κι ένα πιο τολμηρό; 3 στα 5 τελευταία παιχνίδια στο Περιστέρι ανάμεσα στις δυο ομάδες, κρίθηκαν κυριολεκτικά στα χασομέρια: το 2-2 του 2017-2018 με γκολ του Χατζισαφί, το 18-19 με γκολ του Βούκοβιτς στο 93’ και η περσινή διπλούρα με γκολ του (άιντε) Χασάν στο 90φεύγα! Έχουμε φέτος έναν Ολυμπιακό με… έφεση στα late goals. Στο 5.50 για να δούμε τεμάχιο στις καθυστερήσεις; Το κούμπωσα κιόλας!

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Ειδικό
15:00
Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Καταλογισμός πέναλτι
2.37
Fun bet
15:00
Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Over 0,5 μετά το 89:59
5.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις