Κυριακάτικη βόλτα στο… Φρανς

Κυριακάτικη βόλτα στο... Φρανς

Χαιρετώ τη παρέα του koubanezos.gr! Κυριακή σήμερα, συνεχίζουμε με φουλ παιχνίδια και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε όση βοήθεια μπορούμε. Χθες πλήρωσε… αβέρτα το κουπονάκι.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1353027756292976643

Δύο μεσημεριανά παιχνίδια ξεχώρισα από Γαλλία μεριά για σήμερα.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι Μετς – Ναντ. Συνεχίζουν τη σταθερότατη πορεία τους οι γηπεδούχοι, με τρομερή ψυχολογία μετά το διπλό μέσα στη Λυών. Από την άλλη μεριά, ο Ρεϊμόντ Ντομενέκ έχει στρώσει τη Ναντ κυρίως αμυντικά, αλλά ακόμα δε… τραβάει σε θέμα επίθεσης και διάρκειας.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι θα κοιτάξει να μη χάσει η Ναντ, αλλά απέναντι σε μια στρωμένη με καλή ψυχολογία ομάδα τής δίνω λίγες πιθανότητες.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ρεμς – Μπρεστ. Αισίως σε καλό φεγγάρι έχει μπει η Ρεμς, που της λείπει πάντως η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα, εάν θέλει να ανέβει βαθμολογικά. Η Μπρεστ, από την άλλη εξακολουθεί, να παίζει χωρίς σκοπιμότητα, αλλά η δουλειά της μέσα στο γήπεδο γίνεται. Εκτός έδρας είναι από τις χειρότερες ομάδες στης κατηγορία, αλλά βρίσκει τα γκολ, κάτι που θεωρώ θα δούμε και σήμερα.

Η Ρεμς θα ψάξει μία νίκη αντίδρασης, οπότε το αμφίτερμα με καλύπτει στο εν λόγω παιχνίδι.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Δυάδα απόδοσης 3.23
16:00
Μετς - Ναντ
1Χ & under 3,5
1.70
16:00
Ρεμς - Μπρεστ
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις