Σταράτα και… αλεπουδιάρικα

Σταράτα και… αλεπουδιάρικα

Από τον Ιανουάριο του ’00 στη «στοιχηματογραφία», ήτοι η ελληνική ερμηνεία του tipster (σ.σ. λέξη που απεχθάνομαι, δεν ξέρω επακριβώς γιατί) και από το καλοκαίρι του ’01 στη δημοσιογραφία, ουδέποτε κατόρθωσα να… απαλλαγώ είτε από το ένα, είτε από το άλλο. Είναι δύσκολο να τα κάνεις παράλληλα, το πρώτο θέλει ενασχόληση κάθε, μα κάθε, μέρα (δίχως υπερβολή, ακόμη και το καλοκαίρι) για να μη σκουριάζει η μελέτη σου, στο δεύτερο έχω εντρυφήσει πιο πολύ στο μιντιακό ρεπορτάζ – αυτό κι αν θέλει τρέξιμο.

Ωστόσο εξεπλάγην εσχάτως με τον εαυτό μου: έκλεισα τα 40 και εργάζομαι τόσες συναπτές ώρες όπως… τότε, στα 20 μου. Ορεξη να υπάρχει, να γίνεται δουλειά με μεράκι.
Σταράτα και… αλεπουδιάρικα
Ο Koubanezos μου ζήτησε να μετέχω στο εγχείρημά του, κάτι ανέφικτο ωστόσο θα διαβάζετε καθημερινά τις αναδημοσιεύεις της στήλης Virtubozo του Foxbet.gr. Μια στήλη που, ομολογώ, ονειρευόμουν χρόνια να κάνω και στην… αλεπού μου δόθηκε η δυνατότητα, ήτοι πάντρεμα αθλητικών, ποδοσφαιρικών κυρίων, ιστοριών με στοίχημα. Ιστορίες που βγάζουν οι ομάδες και οι αγώνες. Όμορφες, παλιές.

Θα τα λέμε, το λοιπόν, και κουβανέζικα.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις