ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σώζει την κατηγορία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σώζει την κατηγορία

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σώζει την κατηγορία

Σώζει την κατηγορία

Καλημέρα σε όλους σας. Πάμε με μία δυάδα από την δική μας Basket League και μία μονή επιλογή από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Άρης – Μεσολόγγι

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης (3-8) αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι (3-8) σε ένα ντέρμπι που θα παίξει ρόλο για τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο άλλοτε “αυτοκράτορας” του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια δίνει μάχες για να σώσει την κατηγορία και πάντα τα καταφέρνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Έχει μέχρι στιγμής 5 σερί ήττες με δύσκολο, όμως, πρόγραμμα καθώς έχει παίξει με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Περιστέρι. Από την άλλη, η ομάδα του Μεσολογγίου μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα, με 3/3 νίκες, έχει χάσει όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει και αυτό συμβαίνει επειδή έφυγαν όλοι οι ξένοι που είχε. Ο Άρης στο τελευταίο του παιχνίδι πάλεψε αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από τον πολύ ανώτερο Παναθηναϊκό με 75-93 ενώ το Μεσολόγγι ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 96-87.Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στον αγώνα του πρώτου γύρου με την ομάδα του Μεσολογγίου να κερδίζει πολύ δύσκολα με 73-70.

Κολοσσός Ρόδου -Περιστέρι

Δυνατό ματς έχουμε στη Ρόδο μεταξύ του Κολοσσού (4-7) και του Περιστερίου (7-4). Το Περιστέρι προσπαθεί να ανασυνταχθεί με τον πολύπειρο προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη να έχει προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με τελευταία αποχώρηση αυτή του βασικού σκόρερ Στίβεν Γκρέι. Τελευταίο απόκτημά του ο έμπειρος γκάρντ με παραστάσεις και από το ΝΒΑ Μεξικανός Γκουτιέρεζ. Από την άλλη, ο Κολοσσός είναι μαχητική ομάδα με μόλις μία αποχώρηση της τελευταίας στιγμής, αυτή του Τούμπα, που τη θέση του θα πάρει ο Κέβιν Σπάισερ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου το Περιστέρι είχε κερδίσει με 84-81.

Εκτίμηση δυάδας: Το Περιστέρι πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει το παιχνίδι, οπότε θα πάμε στο διπλό με χάντικαπ +7,5, ένα χάντικαπ που λογικά δεν θα ξεπεράσει ο Κολοσσός, αν κερδίσει. Από την άλλη, ο Άρης στη συντριπτική πλειοψηφία τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει και σώζει την κατηγορία, οπότε θα πάμε στην καθαρή νίκη του.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ίπσουιτς -Πιτέρμπορο

Δυνατό παιχνίδι μεταξύ της Ίπσουιτς (8η) και της Πίτερμπορο (5η) για την League One Αγγλίας. Οι δύο ομάδες μάχονται για να μπουν στην πρώτη 6άδα τη βαθμολογίας σε ένα πρωτάθλημα που όλες οι ομάδες της πρώτης οχτάδας διεκδικούν το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν βελτιωθεί στα τελευταία 5 παιχνίδια καθώς έχουν 3 νίκες ενώ η Πιτέρμπορο στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Παρότι έχει καλό σερί η Πίτερμπορο το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση, αν και δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Τσάρλτον με 2-1. Η Ίπσουιτς από την άλλη, προέρχεται από διπλό μέσα στην έδρα της ουραγού Μπέρτον με 0-1, ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, καθώς η εικόνα του παιχνιδιού ήταν για μεγαλύτερο σκορ. Για την Ίπσουιτς εκτός για ενάμιση μήνα ο επιθετικός Όλι Χόκινς.

Εκτίμηση: Ήρθε η ώρα να χτίσει ένα σερί η Ίπσουιτς, καθώς η Πίτερμπορο παρά τα θετικά αποτελέσματά της δείχνει να μην έχει το πάνω χέρι. Ευκαιρία για μας η νίκη της γηπεδούχου με dnb σε εξαιρετικές τιμές.

Δυάδα απόδοσης 2.12
16:00
Κολοσσός Ρόδου - Περιστέρι
2 (+7,5)
1.35
17:00
Άρης - Μεσολόγγι
1
1.57
Μονό
17:00
Ίπσουιτς - Πιτέρμπορο
1 dnb
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις