ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ και αποβολή σε Αγγλία, Ισπανία!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ και αποβολή σε Αγγλία, Ισπανία!

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ και αποβολή σε Αγγλία, Ισπανία!

Γκολ και αποβολή σε Αγγλία, Ισπανία!

Καλημέρα στην παρέα! Άλλη μία φορά περάσαμε από το ταμείο στην προηγούμενη στήλη μας, καθώς η τύχη μάς χαμογέλασε πλατιά, αφού η Γρανάδα σκόραρε στο 74:20 δίνοντάς μας το 1.85 του late goal για 20”!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1352014844803874826

Το καλύτερο, όμως, έγινε χθες, με την επιβεβαίωση πληθώρας προτάσεων, οι οποίες δόθηκαν στο Instabet live που ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ στο Instagram. Και κόκκινη βγήκε στο Παρίσι σε απόδοση 4 και late είχαμε στο Μπενεβέντο – Τορίνο στα χασομέρια… Προσθέστε σε αυτά και τις προτάσεις του Στέλιου (psyradios), που πέρασαν… αέρα πληρώνοντας αδρά όσους ακολούθησαν. Και τα καλύτερα έρχονται!

Πάμε γρήγορα στις σημερινές επιλογές, στις οποίες κυριαρχούν τα γκολ αλλά και ένα αγαπημένο ειδικό στοίχημα.

Aμφίρροπη αναμέτρηση στο «Λόφτους Ρόουντ»

Η ΚΠΡ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 την Ντέρμπι Κάουντι με τις δύο ομάδες να δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση στις εμφανίσεις τους μεσοβδόμαδα, οι οποίες συνοδεύτηκαν από νίκες με το ίδιο σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 7 πόντους πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη έπειτα από το μίνι ντεμαράζ του τελευταίου μήνα που μετρούν 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Εντός η ΚΠΡ είναι αναξιόπιστη, έχει ρεκόρ 3-4-4 με 11-13 σύνολο τερμάτων, αλλά προέρχεται από εκ νέου μεστή, τίμια εμφάνιση και νίκη επί της Κάρντιφ με 1-0 εκτός, έχοντας αρκετές φάσεις για γκολ.

Από την άλλη μεριά, η Ντέρμπι κέρδισε με το ίδιο σκορ εντός έδρας την Μπόρνμουθ, ούσα αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Θα μπορούσε σε 2-3 περιπτώσεις να διευρύνει το προβάδισμά της, καθώς σπατάλησε πολύ καλές ευκαιρίες, στο τέλος, όμως, τη γλίτωσε φθηνά μιας και κινδύνευσε άμεσα με ισοφάριση. Χωλαίνει στις στημένες φάσεις, αλλά στις εκτός έδρας επισκέψεις της δημιουργεί αρκετές φάσεις για γκολ.

Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε γκολ στο ματς, καθώς και οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν βρει καλό ρυθμό επιθετικά, αλλά οι άμυνες παραμένουν ευάλωτες. Πάω με το over που δίνεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ευκαιρίες στο τέλος…

Μάχη Ευρώπης ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπέτις, καθώς οι δύο ομάδες γλυκοκοιτάζουν τις θέσεις της πρώτης εξάδας που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια το Μάιο.

Αξιοπρεπείς εντός έδρας οι Βάσκοι, έχουν 3-4-2 στο «Ρεάλε Σεγούρος» και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού προέρχονται από καλή εμφάνιση στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup, όπου έχασαν την πρόκριση για τον τελικό στα πέναλτι από την Μπαρτσελόνα, ενώ μεσοβδόμαδα ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κόρδοβα για το Copa Del Rey.

Υποδέχονται απόψε την Ρεάλ Μπέτις, η οποία έφτασε εσχάτως τις 4 συνεχείς νίκες, 2 για τη La Liga και άλλες 2 για το κύπελλο Ισπανίας. Έκανε ανατροπή την Τετάρτη κερδίζοντας με 2-1 τη Θέλτα εντός έδρας, πλησιάζοντας έτσι την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Πάω στο late goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ναι μεν οι γηπεδούχοι δε συνηθίζουν να σκοράρουν, αλλά ούτε και να δέχονται τέρματα στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων (μόλις 2 υπέρ, 0 κατά), αλλά η Μπέτις το έχει κάνει… σύστημα, καθώς στα εκτός έδρας ματς έχει αναμειχθεί σε 10 περιπτώσεις εκ των οποίων στις 7 έχει σκοράρει μετά το 75’.

Κόκκινη, το λέει και το όνομά του!

Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους στο «Ελ Αλκοράθ», αφού η μεν Ουέσκα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η φιλοξενούμενη Βιγιαρεάλ θέλει να παραμείνει εντός τετράδας κάνοντας όνειρα για… σεντόνι στο τέλος της σεζόν.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Πάω σε ειδικό στοίχημα σε αυτό τον αγώνα, αφού στην παράδοση των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο κυριαρχεί η υπόδειξη κόκκινης κάρτας, με το… ξύλο να πέφτει άθφονο ανάμεσα στις δυο τους. Συγκεκριμένα, σε τρεις επίσημους αγώνες, από το 2013 και έπειτα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο με γηπεδούχο την Ουέσκα, έχουν υποδειχθεί τρεις κόκκινες, μία στον καθέναν!

Θα ακολουθήσω το στατιστικό αυτό σήμερα, ευελπιστώντας ο ρέφερι Χαβιέ Αλμπερόλα Ρόχας να… δικαιολογήσει την τελευταία λέξη του ονόματός του.

Μονό
17:00
ΚΠΡ - Ντέρμπι Κάουντι
Over 2,5
2.20
Moνό
19:30
Σοσιεδάδ - Μπέτις
Γκολ μετά το 74'
1.85
Ειδικό
15:00
Oυέσκα - Βιγιαρεάλ
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις