Με τους… επισκέπτες ως 2.51

Προγνωστικά LIga MX Tigres

Καλησπέρα σε όλους. Με έναν αγώνα από τη Ligue 2 και έναν από τη Liga MX θα ασχοληθούμε σήμερα. Κοινό τους σημείο οι ευάλωτες άμυνες των γηπεδούχων και η στήριξη στους φιλοξενούμενους.

Πο – Τρουά

Για την άσχημη εικόνα της Πο (19η, 3-5-12) είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενη στήλη.  Πολλά προβλήματα στην άμυνα και έχει δεχτεί 31 γκολ σε 20 αγώνες πρωταθλήματος. Αποκλείστηκε στο κύπελλο μεσοβδόμαδα από τη Ροντέ στα πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 5 συνεχόμενες ήττες.

Η Τρουά (1η, 12-5-3) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνο 2 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Τουλούζ. Αποκλείστηκε και αυτή στο κύπελλο πριν λίγες ημέρες, όταν και έχασε από την Οσέρ με 1-0. Έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 15 γκολ παθητικό.

Από τη μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων, περιμένω ένα παιχνίδι στο οποίο η Τρουά θα κερδίσει σχετικά εύκολα. Χαμηλά δίνεται το διπλό αλλά θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μία δυάδα πολύ εύκολα. Σε απόδοση διπλασιασμού να μη δεχτούν γκολ οι φιλοξενούμενοι, επιλογή που θα την τιμήσουμε.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Άτλας –Τίγκρες

Με δύο ήττες ξεκίνησε η Άτλας στην Clausura, συνεχίζοντας τις άσχημες εμφανίσεις της από την Apertura, στην οποία τερμάτισε δύο θέσεις πάνω από τον τελευταίο. Σκοράρει με δυσκολία ενώ δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Πολλές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, με 17 (!) παίκτες να έχουν μετακινηθεί από ή προς το κλαμπ. Θεωρητικά έχει ενισχυθεί σε όλες της γραμμές αλλά αυτό δε φάνηκε μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο.

Η (αγαπημένη) Τίγκρες είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ξεκίνησε την Clausura με μία πολύ εύκολη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια της Apertura, Κλαμπ Λεόν, και κατάφερε να ηττηθεί από τη Σάντος Λαγκούνα ενώ ήταν καλύτερή της, την προηγούμενη εβδομάδα. Είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας της αντιπάλου της το έπιασε. Από τις μεταγραφικές κινήσεις ξεχωρίζει η αγορά του Κάρλος Γκονζάλες Εσπίνολα από την Πούμας. Αν και έχασε το προαναφερθέν πέναλτι, στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις. Προσαρμόστηκε αμέσως στην ομάδα, σκόραρε στο ντεμπούτο του και πιθανώς η Τίγκρες να βρήκε επιτέλους έναν άξιο αντικαταστάτη του Βάργκας.

Όταν είχαν αναμετρηθεί στην τελευταία αγωνιστική της Apertura, είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1, με την Άτλας να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα και ίσως τη μοναδική σοβαρή ευκαιρία που είχε δημιουργήσει σε εκείνο το παιχνίδι. Πιστεύω πως η Τίγκρες μπορεί να πάρει το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε καλή απόδοση. Για τους πιο συντηρητικούς, μπορεί να συνδυαστεί το 2 dnb με το διπλό της Τρουά.

Μονό
20:00
Πο – Τρουά
Πο under 0,5
2.00
Μονό
03:00
Άτλας – Τίγκρες
2
2.05
Δυάδα απόδοσης 2.51
20:00
Πο – Τρουά
2
1.60
03:00
Άτλας – Τίγκρες
2 dnb
1.57
Fun bet
03:00
Άτλας – Τίγκρες
2 & under 3,5 & γκολ Κάρλος Γκονζάλες
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις