Μια ομάδα μαζοματαρέων αστεριών

Δυάδα πρόκρισης στο UEL

Την περιπλάνησή μας θα κάνουμε στις δύο κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, σε δύο κομβικά ματς που περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου, αφού και οι τέσσερις ομάδες αναζητούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που ίσως αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο για την υπόλοιπη χρονιά και ας είναι ακόμη νωρίς.

Να εδραιωθεί στην τετράδα

Η Βιγιαρεάλ μετά το μεσοβδόμαδο κάζο με τη Γρανάδα, γιατί παρόλο που δεν ηττήθηκε είχε την δυνατότητα να κερδίσει το τρίποντο στο 92’ με πέναλτι που αστόχησε ο Πάκο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον εαυτό της να εισχωρήσει πιο βαθιά στην πολυπόθητη και δύσκολη τετράδα.

Η Ουέσκα παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, αφού μετράει 5 σερί ήττες. Τα «κίτρινα υποβρύχια» διαθέτουν σαφέστατα μια πιο ποιοτική ομάδα και αυτό φαίνεται μάλιστα και από την μόλις μία ήττα που έχουν στα 25 τελευταία τους παιχνίδια. Δίκαια λοιπόν ο τίτλος του φαβορί στους φιλοξενούμενους που θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα και να παραμείνουν σε τροχιά Champions League. Βέβαια, το έργο της ομάδας του Έμερι δεν θα είναι εύκολο, αφού και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν μια αντίδραση, αλλά δεδομένης της κατάστασης και των δύο ομάδων δύσκολα θα έχουμε την έκπληξη.

Εμείς για να μην μπλέξουμε θα το πάμε πιο safe με μία επιλογή combo που έχει επαληθευτεί και στα 4 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων μεταξύ τους.

Ή τώρα ή ποτέ

Μίλαν από τα παλιά θέλαμε, Μίλαν από τα παλιά έχουμε και μάλιστα με τους πιο αφανείς πρωταγωνιστές. Άμα εξαιρέσει κανείς τον μέγα Ζλάταν, η φετινή Μίλαν μοιάζει μια ομάδα μαζοματαρέων αστεριών που δεν έχουν κάνει την υπέρβαση στην καριέρα τους παρόλο που είχαν ή έχουν πράγματα να δώσουν. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δώσουν απαντήσεις και να αρχίσουν να αποδεικνύουν ότι δίκαια είναι στην κορυφή και ότι δίκαια η διοίκηση επένδυσε σε αυτούς και στον πολυσυζητημένο Πιόλι. Σε αυτή την απίστευτη φαρέτρα που μεγαλουργεί φέτος ήρθε να προστεθεί και ο πολύπειρος Μάντζουκιτς, αλλά και ο Τομόρι από την Τσέλσι και ο Μεϊτιέ από την Τορίνο ως δανεικοί, με σκοπό το κλείσιμο των τρυπών στο ρόστερ.

Απόψε απέναντί τους ένα εξαιρετικά δύσκολο εμπόδιο, η Αταλάντα. Η Αταλάντα που αρχίζει και συνέρχεται μετά από μερικά κακά αποτελέσματα, βγάζει αντίδραση ξανά και τρέχει ένα σερί εννέα αήττητων αγωνιστικών. Οι «ροσονέρι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον μεσοεπιθετικό Σαελεμέκερς, ενώ τραυματίες παραμένουν οι στόπερ Κιάερ, Γκάμπια, ο μέσος Μπενάσερ και ο επιτελικός Τσαλχάνογλου. Από την αντίπερα όχθη, έγινε ένα σχετικό ροτέισον από τον προπονητή Γκασπερίνι, που δεν έχει και σήμερα στην διάθεση του τον τραυματία μεσοεπιθετικό Πάσαλιτς. Επικίνδυνο ματς που μοιάζει εξάποντο, όμως η αυτοπεποίθηση της Μίλαν με συνδυασμό το άστρο ή την τύχη όπως θέλει κανείς το λέει, μου δείχνει πως δύσκολα θα χάσει.

Μην ξεχνάμε την επιθετική ικανότητα της Αταλάντα, που έχει βρει δίχτυα στα έξι τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας. Θα αφήσω την ζυγαριά να γέρνει προς τα αριστερά, παράλληλα με το αμφίτερμα που πληρώνει σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Combo
15:00
Ουέσκα - Βιγιαρεάλ
2Χ & οver 1,5
1.67
Combo
19:00
Μίλαν - Αταλάντα
1X & goal/goal
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις