ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ο "δικέφαλος" δεν αστειεύεται

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο "δικέφαλος" δεν αστειεύεται

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ο “δικέφαλος” δεν αστειεύεται

Ο "δικέφαλος" δεν αστειεύεται

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους τους αναγνώστες. 2/4 στην προηγούμενη στήλη, επιβεβαιώθηκε η βασική πρόταση καθώς η Βίρτους σκόραρε 99 πόντους, ενώ τα δύο over που χάθηκαν τελείωσαν 2-0. Λίγο από όλα έβγαλε η σημερινή μου επιλογή στα παιχνίδια, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Έχει το «momentum»

Αρχή θα κάνουμε από την Ρόδο, εκεί όπου ο τοπικός Κολοσσός (4-7) θα υποδεχτεί το Περιστέρι (7-4) με τους γηπεδούχους να θέλουν να εδραιωθούν στις θέσεις των play-offs και τους φιλοξενούμενους να κρατήσουν την θετική τους εικόνα 3 ημέρες πριν τον τελικό για πρόκριση στο Champions League. Οι Ροδίτες παίρνουν μεγάλη ώθηση από την έδρα τους, στην οποία έχουν πετύχει τις 3 από τις 4 νίκες τους και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν εάν θέλουν να βρεθούν στα play-offs. Επιθετικά σκοράρουν 86,2 πόντους ενώ δέχονται μόλις 71,2.

Το Περιστέρι προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, ενώ εντός συνόρων μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Στο νικηφόρο σερί που τρέχει η ομάδα των δυτικών προαστίων σκοράρει 80,5 πόντους και φαίνεται να έχει βρει την λύση στο επιθετικό πρόβλημα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Περιστέρι είχε επικρατήσει με 84-81 και παρόμοιο υψηλό σκορ περιμένω και στο σημερινό παιχνίδι. Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσω στο Περιστέρι αλλά οι Ροδίτες στην έδρα τους είναι ικανοί να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ντέρμπι στη συμπρωτεύουσα

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην «PAOK Σπορτς Αρένα» ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ (5-6) και τον Ηρακλή (5-6). Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ηρακλή να υπερέχει στην ισοβαθμία, χάρη στην νίκη με 75-57 στον πρώτο γύρο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια όμως η εικόνα των δύο είναι τελείως διαφορετική, καθώς ο ΠΑΟΚ μετράει 4 νίκες ενώ ο Ηρακλής 4 ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν γυρίσει τον διακόπτη και δείχνουν έτοιμοι για ακόμα πιο ψηλά στηριζόμενοι στην εκπληκτική τους επίθεση, σκοράροντας 81,8 πόντους σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους καλούνται να λύσουν το δικό τους επιθετικό πρόβλημα, καθώς σκοράρουν μόλις 68 πόντους. Την Τρίτη ο Ηρακλής θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο υποδεχόμενος την Ουγγρική Έγκις για τον 1ο όμιλο του Europe Cup. O ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στο παρκέ.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δεύτερη φορά σε 4 μέρες

Προμηθέας (6-4) και Λαύριο (8-3) θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σήμερα στην άτυπη ρεβάνς του αγώνα της Τετάρτης, που βρήκε νικητή το Λαύριο με 75-72. Εντός έδρας οι Πατρινοί μετράνε μόνο νίκες, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σκοράροντας 78 πόντους, ενώ δέχονται μόλις 66,5 πόντους. Με νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν αποφασιστικό βήμα για την τετράδα και μειώνουν την διαφορά από την δεύτερη θέση, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Το άστρο του Λαυρίου συνεχίζει να λάμπει και κανείς δεν ξέρει πότε θα σβήσει. Οκτώ (!) συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη που πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Εκτός έδρας πάντως δυσκολεύεται αρκετά να βρει εύκολους πόντους έχοντας 69,6 πόντους και αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει κόντρα στον Προμηθέα. Παιχνίδι με αύρα play-offs απέναντι σε δύο ομάδες που παίζουν πολύ ωραίο μπάσκετ. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους, θεωρώντας ότι θα σταματήσει το νικηφόρο σερί των φιλοξενούμενων.

Ντέρμπι ουραγών

Στο «Νικ Γκάλης Xoλ» θα αναμετρηθούν οι ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχουν και οι δύο. Από την μία ο Άρης (3-8) προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες, οι τρεις εκ των οποίων στην έδρα του, ενώ αντίστοιχα το Μεσολόγγι (3-8) μετά το ξεκίνημα με τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετράει μόνο ήττες, έχοντας να πάρει ροζ φύλλο από τις 7 Νοεμβρίου.

Μεγάλη ανάλυση δεν χωράει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αξίζει όμως να γνωρίζετε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου νικητής ήταν το Μεσολόγγι με 73-70, διαφορά που θα θέλει να καλύψει ο Άρης σε ενδεχόμενη νίκη του. Έχετε στο μυαλό σας ότι φέτος θα υποβιβαστεί μόλις μία ομάδα στην Α2 οπότε ο αγώνας είναι τελικός και για τους δύο. Προσωπικά ο Άρης με πείθει περισσότερο για να φτάσει στην νίκη, ενώ δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Επιστροφή στις νίκες

Μετά την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, η ΑΕΚ (8-3) θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και εντός των συνόρων. Απέναντί της θα βρει τον Ιωνικό (4-7) βρίσκεται μία νίκη μακριά από την οκτάδα αλλά και μόλις μία νίκη μπροστά από την θέση που οδηγεί στην Α2. Ομάδες που παίζουν γρήγορο μπάσκετ, στηριζόμενες στο επιθετικό τους ταλέντο, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να δημιουργήσουν αρκετά ελεύθερα σουτ και δίνοντας μικρότερη σημασία στην αμυντική τους λειτουργία.

Ο «δικέφαλος» στην έδρα του δεν αστειεύεται, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πετυχαίνει 85,4 πόντους. Κομβικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα έχει η αντιμετώπιση των περιφερειακών παικτών της Ένωσης και πως θα μπορέσει να περιοριστεί η επιθετική τους δράση. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί και θα θελήσει να οδηγήσει τον αγώνα στον δικό της ρυθμό. Εάν δεν βρει λύσεις στο μαρκάρισμα των κοντών της, ο Ιωνικός δύσκολα θα μπορέσει να δυσκολέψει τους γηπεδούχους.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
16:00
Κολοσσός Ρόδου - Περιστέρι
2
1.85
Δυάδα (απόδοσης 2.88)
17:00
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
ΠΑΟΚ οver 77,5
1.80
17:00
Προμηθέας Πάτρας - Λαύριο
Λαύριο under 77,5
1.60
Δυάδα απόδοσης 2.47
17:00
Άρης - Μεσολόγγι
1
1.53
20:00
ΑΕΚ - Ιωνικός Νίκαιας
ΑΕΚ over 84,5
1.61
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις