Το χέρι πάει στις… Αγγλιδούλες

Το χέρι πάει στις... Αγγλιδούλες

Χαιρετώ άπαντες τους φίλους Κουβανέζους! Όπως βλέπετε όλα τα παιδιά κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς. Καινούριο εγχείρημα το #Ιnstabet στο Instagram και κατ’ επέκταση και στο Youtube. Ό,τι καλύτερο μπορούμε για όλους εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Στα δικά μας τώρα, κακή μέρα η Πέμπτη, όπου συνειδητά απέχω συνήθως, αλλά είπα να αλλάξω και… πνίγηκα στα ρηχά. Συνεχίζω σήμερα Σάββατο και το χέρι φυσικά πέφτει στις Αγγλιδούλες.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ξεκίνημα από League 1 και το παιχνίδι Λίνκολν – Νόρθαμπτον. Συνεχίζονται οι υψηλές πτήσεις για τη Λίνκολν, που έχει ευκαιρία να ανέβει πάλι κορυφή, αφού η 1η Χαλ παίζει στην έδρα της 3ης Πόρτσμουθ. Η Νόρθαμπτον κυρίως εξαιτίας ανικανότητας των υπολοίπων παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφού αγωνιστικά δε τραβάει εδώ και καιρό.

Του… χεριού της το ματς για τη Λίνκολν που θεωρώ εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

Συνεχίζω με League 2 και το παιχνίδι Πορτ Βέιλ – Γουόλσολ. Μακριά από προβλήματα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Βέιλ. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι με μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 8. Η Γουόλσολ με 5 σερί ματς χωρίς νίκη, έπεσε από την εξάδα που για φέτος είναι ο κύριος στόχος. Καλύτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, που ενισχύθηκαν και μεταγραφικά, με σκοπό να εδραιωθούν στην εξάδα.

Στήριξη στη Γουόλσολ, αλλά μια κάλυψη επιβάλλεται.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης 3.74)
17:00
Λίνκολν - Νόρθαμπτον
1 & under 4,5
1.87
17:00
Πορτ Βέιλ - Γουόλσολ
Χ2 & over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις