Τους υποτιμούν οι αποδόσεις…

Τους υποτιμούν οι αποδόσεις…

Στις 02:00 διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα στους Ντιτρόιτ Πίστονς (3-11) και τους Χιούστον Ροκετς (4-9).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, αν και ορισμένα παιχνίδια τα έχουν παλέψει αρκετά, όπως το προηγούμενο απέναντι στους Χοκς, όπου έχασαν στην παράταση με 123-115. Έχει συμβεί και άλλες φορές το ίδιο πράγμα, ενώ κρίσιμα σημεία φαίνεται η ποιότητα που υστερούν. Πέρα από τον Τζέρεμι Γκραντ δεν διαθέτουν κανέναν άλλο παίχτη που να κάνει την διαφορά, αφού ο Γκρίφιν δεν θυμίζει με τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του.

Η σεζόν στο Χιούστον, έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής, θα μπορούσε εύκολα ο κόουτς Σίλας να γράψει βιβλίο με αυτά που έχει βιώσει τους λίγους μήνες που είναι στον πάγκο. Πρώτα η ιστορία με τον Χάρντεν, μετά οι πολλές απουσίες που είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει σε ορισμένα παιχνίδια με κολεγιόπαιδα, έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Τα πράγματα όμως σιγά σιγά θεωρώ ότι θα στρώσουν.

Ο Ολαντίπο έχει έρθει αρκετά ορεξάτος, το κλίμα αρχίζει και φτιάχνει μετά την φυγή του Χάρντεν. Το θέμα είναι αυτό να φανεί και στο παρκέ με θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να έρχεται από 3 σερί ήττες, ήταν όμως απέναντι σε ομάδες που ήταν σε πολύ καλύτερο μομέντουμ από την ίδια.

Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Σήμερα πιστεύω ήρθε η ώρα να γυρίσει ο διακόπτης και να μπει σε ένα νικηφόρο κύκλο αποτελεσμάτων, ώστε να αρχίζει να ανεβαίνει και βαθμολογικά. Η ποιότητα του ρόστερ δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά.

Απόψε,  ειδικά απέναντι στα «Πιστόνια», έχουν μεγάλη ευκαιρία νίκης και οι μπουκ μας προσφέρουν το διπλό στην απόδοση του 2.40! Όποιος θέλει μπορεί να παίξει και πιο safe ποντάροντας το χάντικαπ (+5.5) στο 1.75.

Μονό
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς – Χιούστον Ροκετς
2 (+5,5)
1.75
Μονό
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς – Χιούστον Ροκετς
2
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις