ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Οι Ισπανοί μας δικαιώνουν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι Ισπανοί μας δικαιώνουν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Οι Ισπανοί μας δικαιώνουν

Οι Ισπανοί μας δικαιώνουν

Καλημέρα σε όλους. Ωραία βραδιά χθες, με καλές πληρωμές. Με δύο αναμετρήσεις της Εuroleague και μία για το ισπανικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1352380625664286725

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας (7-13) θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Μπαρτσελόνα (14-6). Οι Σέρβοι πέτυχαν τεράστια νίκη τη Δευτέρα σε εξ αναβολής αγώνα μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 77-79 (Γουόλντεν 18 πόντους). Οι Καταλανοί κέρδισαν πολύ εύκολα την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα με 75-88 (Χίγκινς 25 πόντους). Ο Ερυθρός προσπαθεί να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί καθώς είναι ομάδα τρίτης ταχύτητας, ενώ η Μπαρτσελόνα η οποία έχει τεράστιο μπάτζετ, έχει ως στόχο καθαρά το τρόπαιο.

Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί χωρίς τον Ντέιβις, ενώ το αστέρι της Μίροτιτς ταξίδεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη Σερβία και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα αγωνιστεί. Από την άλλη, για τον Ερυθρό αμφίβολος είναι ο Τζόρνταν Λόιντ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει εύκολα με 75-63 (Μίροτιτς 23π. – Νταβίντοβατς 12π.).

Μπασκόνια – Αλμπα

Οι Βάσκοι (9-11) αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την Άλμπα Βερολίνου (7-13) με στόχο τη νίκη που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο της διεκδίκησης της οκτάδας. Οι πρωταθλητές Ισπανίας τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην ACB αλλά η πορεία τους στην Euroleague είναι αντιστρόφως ανάλογη. Παίζουν σκληρή άμυνα που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του προπονητή της Ιβάνοβιτς και επιθετικά στηρίζονται στην δημιουργία του εξαιρετικού φέτος Πιέρια Χένρι και στην εκτελεστική δεινότητα του Λιθουανού Ρόκας Γκεντράιτις. Από την άλλη, η Άλμπα δεν διεκδικεί οκτάδα και σε κάθε παιχνίδι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ενώ παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ με πάρα πολλά σουτ τριών πόντων.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πριν 15 μέρες με την Άλμπα να κερδίζει πολύ δύσκολα με 95-91 (Γκρέιντζερ 21π. – Πολονάρα 18π.).

Εκτίμηση δυάδας: Η κλάση της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με την πρόσφατη ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό και την επιστροφή Μίροτιτς, μπορούν να δώσουν ένα πολύ εύκολο διπλό με χάντικαπ, που μπορεί να το ξεπεράσει ακόμα και αν βρεθεί σε κακή μέρα. Από την άλλη, η Μπασκόνια έχει κίνητρο, καλύτερο ρόστερ και όντας υποψιασμένη από την ήττα της πριν 15 μέρες μπoρεί να κέρδίσει εύκολα την σόφτ Άλμπα με ένα πολύ μικρό χάντικαπ. Άρα, ο συνδυασμός των δύο μας δίνει απόδοση διπλασιασμού.

Λεβάντε – Βαγιαδολίδ

Ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για τη σωτηρία. Η Λεβάντε έχει χάσει μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της, ενώ η Βαγιαδολίδ εκτός έδρας έχει 4 ήττες σε 9 αγώνες. Ακόμη, οι γηπεδούχοι σκοράρουν αρκετά αλλά δέχονται και εύκολα γκολ, ενώ η Βαγιαδολίδ δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα (οι πρώτοι σκόρερ της Βαγιαδολίδ Μάρκος ντε Σόουζα και Σον Βάισμαν είναι με 3 γκολ). Η Λεβάντε προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κάντιθ σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της. Απ’ την άλλη, η  Βαγιαδολίδ πήρε στο 89ο λεπτό εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Έλτσε σε ένα παιχνίδι όπου αποβλήθηκε στον πάγκο για διαμαρτυρία ο μέσος Μέσα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1.

Εκτίμηση: Η Λεβάντε διαθέτει σύνολο που μπορεί εύκολα να σώσει την κατηγορία και για να συμβεί αυτό θα πρέπει ομάδες σαν την Βαγιαδολίδ να τις κερδίζει. Οπότε, θα πάμε στον άσο που τον βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του 2.00.

Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Δυάδα απόδοσης 2.13
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα
2 (-3,5)
1.42
22:00
Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου
1 (-3,5)
1.50
Μονό
22:00
Λεβάντε - Βαγιαδολίδ
1 -0,5 ΑΗ
2.14
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις