Δείχνει τα δόντια της η Τζέσικα… Άλμπα

Δείχνει τα δόντια της η Τζέσικα... Άλμπα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Η στήλη συνεχίζει με καθημερινά ταμεία στο μπάσκετ, τόσο στο αγαπημένο μας site, όσο και στο Instagram. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια αγαπημένη ομάδα που μας πλήρωσε καλά αρκετές φορές αν θυμάστε, την Άλμπα. Αυτό που σίγουρα πάντως δεν έχετε ξεχάσει πιστεύω, είναι μια άλλη Άλμπα, η Τζέσικα. Άφησε εποχή με τον απίθανο εξωτικό χορό της, στην ταινία “Sin City”.

Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Πάμε πίσω στην δικιά μας όμως, εδώ, τη Γερμανίδα.

Που σήμερα θα παραταχθεί επιτέλους πλήρης μετά από αρκετό καιρό. Χτυπήθηκε από πολλές ατυχίες και τραυματισμούς φέτος το δεμένο σύνολο του Ρενέσες. Ο ίδιος νόσησε από τον ιό, αλλά σήμερα επιστρέφει στον πάγκο. Αυτό από μόνο του αρκεί για να δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στους άπειρους παίκτες του, ώστε να αποδώσουν πάλι το μπάσκετ που αποδεδειγμένα μπορούν. Ένα παιχνίδι όμορφο, πολύ γρήγορο και κινητικό, άλλα συγχρόνως καλά οργανωμένο και αποδοτικό.

Κατά το διάστημα των απουσιών, βγήκαν μπροστά δύο καλοί και πολύ έμπειροι παίκτες της Άλμπα, ο Γκρέιντζερ και ο Μάοντο Λο. Προστέθηκαν έτσι κι αυτοί στην εξίσωση και τώρα που γυρίζουν οι Σίκμα, Σίβα και Έρικσον, θα δούμε την καλύτερη εκδοχή της γερμανικής ομάδας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κυνηγήσει όσο μπορεί την είσοδο στην οχτάδα. Λογικά δεν θα τα καταφέρει στο τέλος, άλλα μέχρι τότε μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Πρώτο υποψήφιο θύμα η Μπασκόνια των τριών ηττών, στα τελευταία τέσσερα ματς.

Έχω ξαναπεί πως οι Ισπανοί δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο στο φετινό ρόστερ. Τους σέβομαι, τους αγαπώ, άλλα σε καμία περίπτωση αυτή η version τους, δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τις ομαδάρες που μας έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς…

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
22:00
Μπασκόνια - Άλμπα
2 (+7,5)
2.10
Fun bet
22:00
Μπασκόνια - Άλμπα
2
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις