Επιστροφή Μίροτιτς και… ντέρμπι

Επιστροφή Μίροτιτς και... ντέρμπι

Χθες κάναμε το απόλυτο (6/6) με τις νίκες της Μακάμπι, το over στη Γαλλία, αλλά το ματς που ξεχώρισε ήταν στο ΟΑΚΑ. Το σημαδέψαμε από πολλές πλευρές και βγήκαν ταμεία και στη στήλη (3/3), και στο Instagram (1/1) και στο telegram (2/2), με το double-double του Μήτογλου να ξεχωρίζει σε απόδοση 7.00!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1352380259887407105

Πάμε και σήμερα με καλή ψυχολογία να βρούμε αξιόλογα σημεία και στη δεύτερη μέρα της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η επιστροφή του Μίροτιτς

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με 76-65.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, επικράτησαν με 79-77, πετυχαίνοντας την 7η νίκη τους σε 20 αγώνες. Εντός έδρας έχουν 4 νίκες σε 10 παιχνίδια, πετυχαίνουν 74 πόντους και δέχονται κάτι παραπάνω. Αμφίβολοι και για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Λόιντ, Νοκό, Σίμανιτς και Σιμόνοβιτς.

Οι Ισπανοί έρχονται επίσης από πολύ μεγάλο διπλό, στο ντέρμπι κορυφής επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Με έναν εκπληκτικό Χίγκινς, πέρασαν με 88-75 από τη Ρωσία και πλέον μείωσαν τη διαφορά από την ομάδα του Ιτούδη στη μία νίκη. Αυτή ήταν και η 3η συνεχόμενη νίκη για την παρέα του Καλάθη, που φαίνεται να βρίσκει και πάλι ρυθμό. Σε όλα αυτά τα ευχάριστα, έρχεται να προστεθεί και η επανεμφάνιση του Μίροτιτς που ταξίδεψε στο Βελιγράδι και λογικά θα αγωνιστεί. Μοναδικός απών ο Κλαβέρ. Εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα σκοράρει σχεδόν 79 πόντους και δέχεται 74,6.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Εκτίμηση: Οι Σέρβοι προέρχονται από μεγάλη εμφάνιση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν. Η Ρεάλ δε συγκρίνεται αυτή τη στιγμή με τη Μπάρτσα, η οποία είναι σε ανοδική πορεία και έχει σημαντικές επιστροφές. Διπλό με χάντικαπ σε έναν αγώνα που περιμένω πως οι γηπεδούχοι δε θα φτάσουν τους 80.

Ντέρμπι με τα όλα του

Λίγο νωρίτερα, στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί τη Φενέρ σε ένα παιχνίδι που αν γινόταν 2 μήνες πριν θα ήταν εύκολος άσσος. Σήμερα όμως, οι Τούρκοι βρίσκονται σε τρομερό μομέντουμ και θα δούμε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία. Στον πρώτο γύρο οι Ρώσοι πήραν δύσκολη νίκη, στην παράταση, με 78-77.

Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, όμως σίγουρα η ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν άρεσε στον Ιτούδη. Αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το 95-93 από τη Μπασκόνια. Εντός έδρας σκοράρει 83 πόντους και δέχεται 75. Ο Κλάιμπερν συνεχίζει να είναι εκτός, ενώ η συμμετοχή του Τζέιμς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι.

Η Φενέρ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας με 100-74. Αυτή ήταν και η 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κοκόσκοφ, που πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία την οκτάδα, με 10 νίκες σε 20 αγώνες. Μακριά από το γήπεδό της σκοράρει 69 πόντους και δέχεται 82. Μοναδικός απών ο Μπαρτέλ.

Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Εκτίμηση: Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να είναι φαβορί, ειδικά αν προλάβει να παίξει ο Τζέιμς. Θα είναι υπερβολή να κάνει τρίτη συνεχόμενη ήττα. Μετά από 5 νίκες, ίσως ήρθε η ώρα της ήττας για τη Φενέρ. Ωστόσο, με ή χωρίς τον Τζέιμς, θεωρώ πως οι Ρώσοι θα δυσκολευτούν. Θα προτιμήσω να δώσω ένα χάντικαπ 12 πόντων στους φιλοξενούμενους, που λογικά θα πιάσουν τον επιθετικό τους μέσο όρο.

Μονό Ρίσκου
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε
1 έως 9,5 πόντους
2.80
Δυάδα απόδοσης 2.64
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε
2 (+12,5) & Φενέρ over 67,5
1.50
20:00
Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα
2 (-3,5) & Ερ. Αστέρας under 79,5
1.64
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις