Συνεχίζει… το σερί της

Συνεχίζει... το σερί της

Δεν έχει πολλούς αγώνες που να παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα στην Ευρώπη, αλλά το αγαπημένο Μεξικό δε μας απογοητεύει!

Πουέμπλα – Κλαμπ Τιχουάνα

Στην Τιχουάνα αναφερθήκαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μας πλήρωσε και τη βασική επιλογή και το ρίσκο μας. Ήταν απογοητευτική για ακόμα ένα παιχνίδι και φαίνεται να της λείπει το πάθος. Δύο ισοπαλίες με 0-0 στις δύο πρώτες αγωνιστικές, από τύχη η δεύτερη μιας και η αντίπαλός της δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Η Πουέμπλα έρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κρους Ασούλ, με 0-1. Στην πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη με 1-1 με την Τσίβας. Να θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ότι στην Apertura είχε φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά, όταν και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κλαμπ Λεόν στη διαφορά τερμάτων. Αρκετοί παίκτες μετακινήθηκαν από και προς την ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμα το πώς η όλη κατάσταση θα επηρεάσει την ομάδα αγωνιστικά.

Από τη μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων, περιμένω ένα παιχνίδι χωρίς πολλά γκολ και την Τιχουάνα, αν είναι τυχερή, να παίρνει μέχρι και τον βαθμό της ισοπαλίας. Όταν είχαν αναμετρηθεί στα πλαίσια της Apertura, η Τιχουάνα είχε επικρατήσει εύκολα με 1-0 αλλά σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική. Να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι τον άσο, οπότε θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα λίγα γκολ.

Μαζατλάν –Σάντος Λαγκούνα

Κουβά μας έστειλε η Μαζατλάν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ηττήθηκε με 3-0 από την Πούμας. Καθόλου καλή και απογοητευτική σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική εναντίον της Νεκάξα. Τα αμυντικά προβλήματα, στα οποία είχαμε αναφερθεί, τελικά φαίνεται να είναι πολύ πιο σοβαρά και αν συνεχίσει έτσι πιστεύω θα δυσκολευτεί αρκετά φέτος. Οι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, κατά τη μεταγραφική περίοδο, θα φανεί αν θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας στο μέλλον.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Η Σάντος Λαγκούνα μετράει δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με αρκετά σημαντική αυτή που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Τίγκρες με 2-0. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο τερματοφύλακάς της απόκρουσε ένα κακοχτυπημένο πέναλτι, όσο το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, η ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και επιθετικά και αμυντικά. Στην Apertura δεν τα πήγε τόσο καλά, μιας και αποκλείστηκε στον γύρο πριν τα προημιτελικά. Ενισχύθηκε μεταγραφικά κυρίως μεσοεπιθετικά, ενώ από αυτούς που έφυγαν, ξεχωρίζει ο 25χρονος επιθετικός Σάντοβαλ Κοντρέρας, ο οποίος αγωνίζεται πια για τη σημερινή της αντίπαλο.

Ασταθής η Μαζατλάν με πολλά θέματα στην άμυνα και πιο φορμαρισμένη και σοβαρή η Σάντος Λαγκούνα. Στην Apertura η Σάντος Λαγκούνα είχε κερδίσει με 4-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το διπλό και να συνεχίσει το καλό σερί της.

Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Μονό
03:30
Πουέμπλα – Κλαμπ Τιχουάνα
1Χ & under 3,5
1.75
Μονό
05:30
Μαζατλάν – Σάντος Λαγκούνα
2
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις