Γνωρίζοντας από… μαγειρέματα

Γνωρίζοντας από… μαγειρέματα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Μία καινούργια προσπάθεια ξεκινάει με το koubanezos.gr και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτ . Τα σπορ είναι όλη μου η ζωή . Υπήρξα αθλητής του Volley στον δοξασμένο Γ.Σ.Γ., έφορος ακαδημιών του Αστέρα Γρεβενών κ.ά.

Ακόμα και τώρα στα 44 ( που μπαίνω την Τετάρτη ) , όλο το Σ/Κ , Θα με βρεις ή στο γήπεδο του μπάσκετ με κοντό παντελονάκι ή να περπατάω στο υπέροχο δασάκι της πόλης μου , το άλσος Καστράκι. Βέβαια έχω κάνει και πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μου. Ενδεικτικά, αναφέρω ότι εργάστηκα στη Lavrys, σε συναυλίες όπως του  James Brown, του Chick Corea κλπ. Πλέον βρίσκομαι στο υπέροχο περιβάλλον του Ράδιο Γρεβενά 101,5 , κάνοντας  την εκπομπή «Πρωινή Φωνή» από Δευτέρα έως Πέμπτη , 11:00 με  13:00 . Μετά  τις 12:00 υπάρχει πάντα αθλητική , άλλα και σοβαρή και επιτυχημένη στοιχηματική ενημέρωση. Μπορείτε να με ακούτε μέσω ίντερνετ , πατώντας play στο grevenamedia.gr.

Ξέχασα να σας αναφέρω όμως ότι διδάσκω και μαγειρική τέχνη στο Δημόσιο ΙΕΚ Γρεβενών ! Οπότε ξέρω καλά από μαγειρέματα. Ειδικά στο χώρο των αθλημάτων που έχω ζήσει από μέσα … Ελπίζω να σας φανώ πραγματικά χρήσιμος . Εξ ου και το όνομα της στήλης, Master Bet Chef!

Eίμαι σίγουρος ότι στον koubanezos.gr θα πάμε όλοι πολύ καλά.

Αντε, και καλή τύχη!

Mάκης Λιοσάτος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις