Νεμάνια με… μανία και άλλες ιστορίες τρέλας

Προγνωστικά Eurolegue

Τέτοιες περιπτώσεις σαν τη σημερινή με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Χίμκι για την Ευρωλίγκα δεν παρουσιάζονται συχνά. Και εξηγούμαι αναφέροντας πρώτα το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός στο εντός έδρας ντεμπούτο του νέου του προπονητή Όντεντ Κάτας δεν θέλει να γίνει η ομάδα από την οποία θα σταματήσει το σερί 12 ηττών της Χίμκι. Οι πράσινοι όμως δεν θα έχουν ξανά διαθέσιμους τόσο τον Παπαπέτρου που βάζει 12,5 πόντους και παίρνει 5,5 ριμπάουντ ανά αγώνα όσο και τον σέντερ Παπαγιάννη των σχεδόν 10 πόντων και 6,5 ριμπάουντ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα πάρει πολλές, πάρα πολλές μπάλες για σουτ και βλέποντας το line στους πόντους του στους 16,5 με απόδοση 1.87 του over θα το “χτυπήσω” χωρίς δεύτερη σκέψη έχοντας να αντιμετωπίσει τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης. Μαζί θα προτιμήσω το over 6,5 ριμπάουντ του Ντίνου Μήτογλου (που μετράει 3 σερί ματς με τουλάχιστον 7 ριμπάουντ) στο πολύ καλό 2.00 αφού ο “Μήτο” θα πάρει όσα αφήνει ο Παπαγιάννης.

Όσο για τη Χίμκι; Έρχεται αυθημερόν στην Ελλάδα και με σύνθεση ανάγκης. Ούτε ο σκόρερ Σβεντ, ούτε οι ψηλοί Μπούκερ και Μονρό, ούτε ο φόργουορντ Τίμα, ούτε ο Σουηδός φόργουορντ Γιέρεμπκο. Μάνι-μάνι πάνω από 60 πόντοι μέσο όρο από αυτούς τους παίκτες με βάση τις φετινές τους επιδόσεις! Τι θα μείνει; Ένας Μίκι στη ρακέτα και ο γνωστός μας από τη θητεία του σε ελληνικές ομάδες ΜακΚόλουμ να πασχίζει στην περιφέρεια. Θα δώσω δύο επιλογές, μία… κανονική και μία fun bet. Η πρώτη αφορά στον ΜακΚόλουμ και το over 9,5 πόντοι στο 1.87 και η δεύτερη το 4.30 στο under 70,5 πόντοι της Χίμκι αφού ούτε παίκτες θα έχει, ούτε κουράγια μετά από ταξίδι 4 ωρών πριν το τζάμπολ…

Υ.Γ. Κύριε διευθυντά sorry για τις τέσσερις επιλογές αλλά όπως έλεγε και η Δέσπω Διαμαντίδου στον “Αντωνάκη”, συμβαίνει “λόγω της ημέρας, λόγω της ημέρας”.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Χίμκι
Μήτογλου over 6,5 ριμπάουντ
2.00
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Χίμκι
ΜακΚόλουμ over 9,5 πόντοι
1.87
Ρίσκο
21:00
Παναθηναϊκός - Χίμκι
Χίμκι under 70,5 πόντοι
4.30
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Χίμκι
Νεμάνια Νέντοβιτς over 16,5 πόντοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις