Το ταμείο περνάει από το Τελ Αβίβ

Το ταμείο περνάει από το Τελ Αβίβ

Καλημέρα σε όλους σας. Πάμε με δύο παιχνίδια από την Euroleague και με ένα παιχνίδι για το κύπελλο Ολλανδίας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Ισραηλινοί (9-11) αντιμετωπίζουν την Ρεάλ (13-6) σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μακάμπι, την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε σχετικά εύκολα την Μπασκόνια με 91-82 (Χάντερ 14πόντοι) και έτσι άφησε πίσω την εντός έδρας ήττα της στην παράταση από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα-σοκ, σε εξ αναβολής αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, με 77-79 (Ρούντι Φερνάντεζ 11πόντους). Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν στην Ρεάλ ο Ράντολφ, του οποίου το κενό καλύπτει εδώ και 2 αγωνιστικές ο πολύπειρος Άλεξ Τάιους. Η Ρεάλ φέτος στην Euroleague σκοράρει με 75,5 πόντους μ.ο. ενώ η Μακάμπι 77,5 πόντους μ.ο. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στον πρώτο γύρο με την Ρεάλ να κερδίζει εύκολα στην έδρα της με 79-63 (Ντεκ 16 π.. – Γουίλμπεκιν 18 π.).

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου

Ντέρμπι στο Μιλάνο με την Αρμάνι (12-7) να αντιμετωπίζει την Μπάγερν (12-8) σε έναν αγώνα που είναι κρας τεστ για την μάχη της οχτάδας. Οι Ιταλοί προέρχονται από εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Άλμπα με 70-84 ενώ η Μπάγερν από εντός έδρας ήττα στην παράταση από την Ρεάλ με 76-81 (72-72 κ.α.). Η Μπάγερν και ειδικά ο κόουτς Τρινκιέρι βγάζει εκνευρισμό στα τελευταία της παιχνίδια, ειδικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φαίνεται και στο παιχνίδι της καθώς δείχνει αυτήν την χρονική στιγμή να μην έχει ηρεμία. Από την άλλη, η Αρμάνι δείχνει να μπαίνει για τα καλά στο τρένο της οχτάδας με 3 σερί νίκες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στον πρώτο γύρο με τους Ιταλούς να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα στην παράταση με 79-81(70-70 κ.α.)

Εκτίμηση: Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό σύνολο με σταθερό κορμό και με παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.Θέλει να χτίσει ένα καινούριο σερί μετά το κάζο από τον Ερυθρό στην έδρα της και για να το πετύχει αυτό πρέπει να σκοράρει αρκετά σε μία έδρα που η άμυνά της είναι το σήμα κατατεθέν της. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει και γι’ αυτό πάμε στο ομαδικό όβερ74,5 της Ρεάλ. Όσον αφορά τον αγώνα στο Μιλάνο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με το κακό φεγγάρι που βρίσκονται οι Γερμανοί θα πάμε στον άσσο της Αρμάνι. Δυάδα σε απόδοση διπλασιασμού.

Φένλο – Γκο Αχέντ Ίγκλς

Η Φένλο με ηγέτη τον δικό μας Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος έχει πετύχει 16 γκολ σε 17 αγώνες,  είναι σε τροχιά εξασφάλισης της σωτηρίας καθώς στο τέλος του πρώτου γύρου απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι Ιγκλς είναι πέμπτοι σε 20 αγώνες στην β’ κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Για την Φένλο υπάρχει κίνητρο στο Κύπελλο καθώς μέσω αυτού θα μπορεί να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ για τους ”Ιγκλς” θα είναι ένα κρας τεστ για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία. Η Φένλο στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες και προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Χέρενφεϊν. Οι Ιγκλς έχουν έξι νίκες και μία ισοπαλία και προέρχονται από εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Μάαστριχτ.

Εκτίμηση: Η Φένλο ποιοτικά είναι καλύτερη ομάδα και έχει κίνητρο ενώ οι Ιγκλς, παρ’ ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ποιοτικά δεν έχουν πάψει να είναι ομάδα β’ κατηγορίας. Γι’ αυτό λοιπόν παίρνουμε τον άσο της Φένλο σε άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης 2.01
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ οver 74,5
1.40
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
1
1.44
Μονό
22:00
Φένλο - Γκο Αχέντ Ίγκλς
1 -0,5 ΑΗ
2.19
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις