Τουρκικό late στο 1.85

Τουρκικό late στο 1.85

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Τουρκία, όπου η Σίβασπορ θα υποδεχτεί την παρέα του Δημήτρη Πέλκα, τη Φενέρμπαχτσε, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της Πέμπτης στη γείτονα χώρα.

Ανέλπιστα πεσμένη φέτος η γηπεδούχος ομάδα. Από την περσινή ευρωπαϊκή της έξοδο, πλέον κινείται στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως αγωνιστικά και βαθμολογικά περιθώρια για να ανεβεί σκαλιά. Επηρεάστηκε και από την ευρωπαϊκή της πορεία εφέτος, κυρίως σε από άποψη κούρασης.

Η Φενέρμπαχτσε συμπορεύεται με τη Μπεσίκτας στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά το περσινό στραπάτσο και την έβδομη θέση. Ο Δημήτρης Πέλκας έχει πάρει από το χέρι την ομάδα της Πόλης και άπαντες τον αποθεώνουν.

Αμφότερες αποτελούν ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται τέρματα. Δέχονται και πετυχαίνουν ένα γκολ ανά αγώνα, με βάση τον μέσο όρο τους, ενώ η εικόνα της φιλοξενούμενης Φενέρ σου δείχνει πως μπορεί να παλέψει έως τέλους για τον τίτλο.

Αναμένω κλειστό αγώνα, με τις δύο ομάδες να ανοίγονται στο δεύτερο μέρος. Ποντάρισμα σε γκολ μετά το 76′ σε απόδοση 1.85, ελπίζοντας πως αμφότερες θα λύσουν τις διαφορές τους στο τέλος!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
18:00
Σίβασπορ - Φενέρμπαχτσε
Γκολ μετά το 76'
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις