Χάντμπολ μέσω Αιγύπτου

Χάντμπολ μέσω Αιγύπτου

Καλημέρα σε όλους… Μέτρια η χθεσινή μέρα, η βασική μας επιλογή σταμάτησε στα 50 γκολ, αφού άλλαζαν πασούλες από το 56’ και μετά, ενώ το διπλό της Πολωνίας επιβεβαιώθηκε με αρκετή άνεση σε απόδοση 2,60.

Στα σημερινά μας παιχνίδια για το Παγκόσμιο του χάντμπολ στην Αίγυπτο, έχουμε να κάνουμε πλέον με τέσσερις ομίλους από τους οποίους θα περάσουν μόνο δύο ομάδες από τις έξι. Ελβετία εναντίον Ισλανδία και βλέπω πιο έτοιμους τους Ισλανδούς έχοντας καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα.

Στο παιχνίδι Πορτογαλία – Νορβηγία θεωρώ ότι οι Νορβηγοί έχουν το πάνω χέρι παρόλο που βαθμολογικά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες οπότε θα κινηθώ με την επιλογή του over.

Τελευταίο μας παιχνίδι ανάμεσα στη Σουηδία και τη Λευκορωσία. Οι Σουηδοί ήρθε η ώρα να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να σκοράρουν. Η μπίλια «γέρνει» προς τα αριστερά φυσικά, αλλά θεωρώ ότι τα γκολ έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στοιχηματικά.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονά και τριάδα (απόδοσης 6.42)
16:30
Ελβετία – Ισλανδία
2 (-2,5)
1.88
21:30
Σουηδία – Λευκορωσία
Over 29,5
1.90
21:30
Πορτογαλία – Νορβηγία
Over 56,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις