Αν μας αφήσει ο σουλτάνος…

Αν μας αφήσει ο σουλτάνος…

Κυρίες, κύριοι, hos geldiniz – ή ελληνιστί: καλώς ήλθατε. Σε αυτή τη γωνίτσα του koubanezos.gr θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να βρούμε την… κερκόπορτα της τουρκικής Superlig -ως επί το πλείστον- και να κάνουμε τους γείτονες επιτέλους, φίλους μας.

Ο γραφών, έχοντας όλιγον τι «κάλλο» με αυτά τα πρωταθλήματα, στα οποία συνήθιζε να ποντάρει ως πιτσιρικάς (ενώ δεν ήξερε ούτε τι χρώμα φοράνε οι φανέλες) βάλθηκε να καταπιαστεί λίγο παραπάνω με τα της Τουρκίας. Εντρύφησα λοιπόν όχι μόνο στις φανέλες και τα ονόματα αλλά και στην τουρκική γλώσσα, ώστε να αποφεύγονται οι κακοτοπιές και να μην δημιουργηθεί ποτέ «διπλωματικό» επεισόδιο με τις στοιχηματικές μου προτάσεις!

Κι όποτε ο επίδοξος σουλτάνος δεν έχει κέφια και μας αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς μπάλα, θα παίρνουμε τα κέρδη και τα… κουβαδάκια μας και θα περιπλανιόμαστε σε άλλες πολιτείες ψάχνοντας τα «μαγικό» σημεία που θα μας φτιάξουν την ημέρα (ή και τον μήνα).

Ξεσκονίστε λοιπόν τα… τουρκικά σας και gel burada.

Γιώργος Χρονόπουλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις